IT

Care sunt cei mai importanți parametri tehnici ai unui microfon spion?

microfon spion

Există câțiva parametri specifici de luat în considerare atunci când alegi microfoane spion potrivit pentru nevoile tale. Iată care sunt cei mai importanți:

Salvarea setărilor pentru format și calitate a sunetului

În prezent, majoritatea microfoanelor spion oferă formatul de fișier MP3 sau WMA. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit datorită eficienței stocării și a calității fișierelor la comprimare.

În situații foarte specifice, un microfon spion cu opțiunea de a înregistra în format de fișier PCM sau WAVE ar fi cel mai potrivit. Acest model beneficiază de o calitate a sunetului mai importantă decât un CD.

În plus, există un alt detaliu important și este posibilitatea de a schimba formatul fișierului, precum și nivelul de compresie. Acest lucru trebuie luat în considerare dacă ai de gând să păstrezi cea mai bună calitate a sunetului sau cel mai lung timp de înregistrare.

Natura și sensibilitatea microfonului

Un număr bun de microfoane spion au un microfon mono încorporat. În orice caz, calitatea înregistrării și sensibilitatea sunetului depind de calitate și de parametri.

Unele înregistratoare de voce sunt echipate cu microfoane stereo. Acest lucru face ca sunetul să fie mai clar și real. În plus, unele dispozitive oferă posibilitatea conectării unui microfon extern.

Capacitatea și tipul memoriei

Dispozitivele de înregistrare vocale utilizează memoria flash ca un cip încorporat sau carduri de memorie înlocuibile. În acest caz, este vorba în principal de carduri de memorie microSD sau SDHC.

Evident, cu cât este mai mare capacitatea de memorie a microfonului spion, cu atât este mai bună. Acesta este în special cazul dispozitivelor care oferă cea mai bună calitate a imaginii (cum ar fi rezoluția accesoriilor camerei de spionaj de acasă, de exemplu) cu un format de fișier PCM.

Dispozitivele de înregistrare vocale actuale sau microfoanele spion au memorie flash încorporată de la 1 la 4 GB.

Tipul sursei de alimentare și durata de funcționare

Acesta este unul dintre cei mai importanți parametri ai microfonului spion. Adesea utilizatorul are nevoie de un dispozitiv cu un timp de funcționare foarte lung fără a fi nevoie să schimbe bateriile.

Soluțiile avansate, eficiente și de economisire a energiei ating un timp de funcționare de 10 până la 20 de ore. În unele cazuri, poate dura chiar și câteva sute de ore.

Proiectarea și dimensiunea dispozitivului

Pentru un microfon spion, discreția de utilizare este un detaliu foarte important de luat în considerare. Ar trebui să fie miniaturizat. Dar, în același timp, ar trebui să păstreze parametri importanți ai calității sunetului și ai timpului de rulare.

Există dispozitive de dimensiuni foarte mici și care pot fi ușor ascunse. De asemenea, este posibil să plasezi un microfon într-un singur articol zilnic. Acest lucru face posibilă înregistrarea sunetelor fără cea mai mică suspiciune.Lasă un răspuns

Site creat de