Social & Cultura

Care sunt diferențele dintre cazinourile online și cele terestre?

Care sunt diferențele dintre cazinourile online și cele terestre?

Acum, mai mult ca oricând, jocurile de cazino reprezintă cea mai potrivită modalitate de petrecere a timpului liber. Anul 2020 ne-a ținut departe de distracțiile obișnuite, nu am putut să călătorim, iar interacțiunea cu prietenii a fost limitată. Din această perspectivă, cazinourile online au devenit principala sursă de divertisment pentru un număr impresionant de români.

Dacă te întrebi ce este mai bine să alegi, un cazino terestru sau unul online, dă-ne voie să te ajutăm în aflarea răspunsului. Vom dezbate principalele diferențe între cele două tipuri de cazinouri, pentru ca la final tu singur să tragi concluzia cu privire la modalitatea de distracție care ți se potrivește cel mai bine. Așadar, fie că alegi ofertele uimitoare Fortuna rotiri gratuite sau dacă vrei să te delectezi cu mașinile de sloturi în cazinourile terestre, important este să joci responsabil și să te bucuri de toate avantajele oferite de jocurile de noroc.

Iată care sunt principalele deosebiri dintre cazinourile online și cele terestre.

1.  Accesul mult mai ușor la cazinourile online

Sigur, faptul că avem acces într-un cazino online oricând, oriunde ne-am afla, reprezintă un beneficiu extrem de important. Trebuie avut totuși în vedere faptul că acest lucru ar putea avea și consecințe negative uneori. Acest lucru depinde de fiecare persoană în parte și de cât de multă disciplină reușește să asocieze cu jocurile de noroc.

Deoarece amatorii de gambling pot juca online pe bani reali în câteva prin simpla utilizarea a unui laptop sau a unui telefon, unii pariori ar putea simți că este imposibil să se deconecteze de la jocuri de noroc. Fiecare pauză de cinci până la zece minute din zi este o oportunitate de a-și încerca norocul la diversele jocuri. Dacă ești genul de persoană care are dificultăți în a-și seta limite clare în ceea ce privește activitățile din timpul liber sau cheltuirea banilor, poate că ar fi indicat să te orientezi spre cazinourile fizice, în cazul acesta fiind necesar mai mult timp și efort pentru a putea fi vizitate.

O modalitate prin care accesul rapid poate fi, de fapt, un lucru pozitiv este atunci când cazinourile terestre sunt la o distanță mare, sau dacă vremea de afară nu te îmbie la a ieși din casă. În plus, dacă observi că pierzi bani în primele 30 de minute la un cazinou, poți oricând să te oprești, să faci o pauză, oricât de lungă, pentru ca apoi să reiei jocul. Din păcate, această strategie nu poate fi aplicată în cazul cazinourilor terestre. Odată ce ești în cazinou, ești nevoit să joci sau să pleci.

mai multe optiuni de joc

2.  Cazinourile online oferă mai multe opțiuni de joc

Un lucru este clar: cazinourile online oferă un număr impresionant de jocuri. Practic, nu există limite pentru portofoliul acestor cazinouri. Mai mult decât atât, în cazul în care într-un cazino online nu reușești să găsești jocuri pe placul tău, poți extrem de ușor să migrezi spre o altă platformă online.

Jocurile de noroc online au crescut în popularitate datorită faptului că jucătorii au opțiuni aproape nesfârșite. După cum probabil știai deja, un joc simplu ca blackjackul are o mulțime de variații diferite care oferă jucătorilor cele mai bune șanse de a câștiga mai mulți bani.

Înainte de a juca orice versiune de blackjack sau sloturi online, este util să faci un pic de muncă de cercetare pentru a vedea care sunt jocurile cu cele mai multe șanse de câștig. În cazul sloturilor este destul de ușor, tot ce e nevoie să faci este să verifici RTP-ul fiecărui slot și să-l alegi pe cel mai ofertant.

3.  Modul de plată este diferit

În acest moment, ar putea părea că jocul la un cazinou online nu are decât beneficii pentru jucători, în comparație cu un cazino terestru. Din păcate, există câteva dezavantaje care ar trebui abordate. În special, sistemele de plată.

Cazinourile online necesită de obicei efectuarea unui depozit, ceea ce nu este de fapt atât de diferit față de primirea unui număr de jetoane la un cazinou. Lucrurile se complică puțin în momentul în care apar câștigurile.

La un cazino online pot exista timpi de așteptare, sume minime pentru încasare, sume minime generale pentru pariuri sau orice alte criterii care trebuie îndeplinite pentru a obține banii. În plus, ar putea exista costuri asociate tranzacțiilor în cazul în care nu sunt îndeplinite toate cerințele. La un cazinou terestru, vei primi de obicei doar jetoane sau o chitanță tipărită și vei fi plătit imediat – fără întrebări sau alte costuri asociate.

S-ar putea să te gândești că nu contează când ești plătit, atâta timp cât banii sunt acolo, dar există și alți factori de luat în considerare la evaluarea plăților întârziate. În cazul în care continui să joci până când vei putea încasa bani, ai putea câștiga mai mult. Din păcate, realitatea ne sugerează că este mai bine să încasezi câștigurile, iar apoi să efectuezi noi pariuri. Dacă continui să joci înainte de a obține banii, este foarte posibil să ajungi să ai mai puțini bani la final.

Cu toate acestea, dacă ești sârguincios în ceea ce privește gestionarea banilor, poți evita neajunsurile care vin împreună cu sistemele de plată oferite de majoritatea cazinourilor online.

jucatori fara

4. Cazinourile online sunt mai potrivite pentru jucătorii fără experiență

Dacă nu poți lua o decizie cu privire la tipul de cazinou care se potrivește mai bine situației tale, gândește-te la nivelul de confort pe care ți-l aduce fiecare opțiune. Mai exact, cum te simți jucând de acasă și cum te-ai simți aflat la masă cu alți jucători.

Deși nu se aplică tuturor, există jucători care, din lipsa experienței de joc, se pot simți inconfortabil atunci când joacă într-un cazino terestru, sub privirile altor jucători. În unele cazuri, această situație poate însemna luarea unor decizii deficitare.

Din acest punct de vedere, dacă ești începător, sunt șanse mai mari să ți se potrivească mai bine un cazino online. Scapi de teama de a fi sub observația celorlalți jucători, nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că ai putea fi judecat și poți juca în propriul tău ritm.

Concluzie

Cazinourile fizice oferă o experiență extraordinară, care greu poate fi egalată de ceva. Cu toate acestea, avantajele oferite de platformele online sunt de necontestat. Care este cea mai bună opțiune? Doar tu poți să decizi!Lasă un răspuns

Site creat de