Studentie, Social & Cultura

Cartea „600.000 #REZIST” a ajuns la Cluj

600.000 #REZIST

Turneul de lansare a cărții 600.000 #REZIST, scrisă de Grigore Cartianu, a ajuns ieri la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj.

Odată cu lansarea cărții, a fost susținută și o conferință despre perioadele prin care a trecut presa românească, cu numele ,,Presa în vremuri tulburi. De la revoluție și mineriade la găina care naște pui vii”. Pe parcursul conferinței, Cartianu a vorbit atât despre diferite perioade istorice cât și despre începutul carierei sale în presă și dificultățile pe care le-a întâmpinat.

Spre finalul discuției, a existat o sesiune de întrebări, venite din partea studenților și a celor prezenți în sală. Una dintre acestea, a făcut referire la justificarea etică a ziaristului în condițiile în care, acesta a publicat numerele de telefon a lui Sorin Grindeanu, Florin Iordache și Liviu Dragnea în luna februarie a acestui an.

,,Am publicat la furie dar apoi am șters… mi-am dat seama că nu e corect”, a venit și răspunsul autorului 600.000 #REZIST.

Pe cei care doresc să lucreze în presă, îi îndeamnă să urmeze facultatea de jurnalism și să facă practică în domeniu, pe parcursul facultății.

Tot ieri, de la ora 18:00, lansarea cărții a avut loc și la Casa de Cultură din Florești.


Articol realizat de Diana Elena Ilișiu


Lasă un răspuns

Site creat de