Social & Cultura

Case de vânzare în Cluj – În care dintre cartiere ți-ar plăcea să te muți?

Case de vânzare în Cluj – În care dintre cartiere ți-ar plăcea să te muți?

Case de vânzare în Cluj există și încă se mai construiesc. Doar că orașul din inima Ardealului este și cel mai scump. Iar doritorii de case de vânzare în Cluj își dispută centrul orașului, deși sunt și alte zone demne de luat în seamă.

Cei care doresc să investească în case de vânzare în Cluj preferă construcțiile mari, de preferat cu mai mult de 4 camere și amplasate cât mai spre centrul orașului. Și asta în ciuda faptului că prețurile depășesc 1800 euro pentru metrul pătrat construit.

Ce caută doritorii de case de vânzare în Cluj

Deși s-ar putea crede contrariul, majoritatea celor care caută case de vânzare în Cluj își doresc locuințe mari, cu măcar 4 camere. Sunt foarte puțini aceia care se mulțumesc cu două camere și la periferie. Cartiere precum Andrei Mureșanu, Central și Florești se află în topul preferințelor căutătorilor de case de vânzare în Cluj. Deși în plină dezvoltare și cu construcții noi, cartierele Europa, Bună Ziua și Someșeni nu sunt extrem de solicitate. Chiar dacă nici prețurile nu sunt la fel de piperate ca în restul zonelor.

Cei din urmă pot fi cei dintâi

Dacă îți place aglomerația și forfota orașului, Centrul este alternativa ideală, desigur, atunci când cauți case de vânzare în Cluj. Dar zona Gheorghieni este preferată de mulți, în ciuda înghesuielii urbane, datorită poziției, dar și a stilului tradițional, liniștit. Totuși, pe lângă alte cartiere care merită atenție, precum Iris sau Dâmbul Rotund, Borhanci chiar trebuie luat în considerare. Chiar dacă este la periferie, are un potențial uriaș. Iar dacă investești în acest cartier, este foarte posibil ca, în timp, să realizezi că ai făcut o investiție profitabilă pe termen lung. E drept că este un cartier tineresc, dat fiind că mulți își achiziționează locuințe aici prin credite. Dar atmosfera este una relaxată și lipsită de stresul cotidian.Lasă un răspuns

Site creat de