Timp liber

Câştigă o invitaţie dublă la cea mai tare competiție de sporturi urbane în Budapesta

osg15

Supra și Ollie Gang Shop te trimit în Budapesta la Offline Sport Games 16, cea mai tare competiție de sporturi urbane a anului!

Ollie Gang Shop, unul din cei mai mari susținători al culturii urbane în România, si Supra Footwear, pun la bătaie o invitație dublă la OSG16, cu toate cheltuielile inclus, la cea mai tare competitie de sporturi urbane, care are loc la  Budapesta.

Cum intri în concurs?

1.Construiește propriul outfit cu trei piese vestimentare  (shoes, sapca, tricou) din Supra Pack.

2.Faci o poză cu ținuta, o postezi pe profilul tău de Facebook cu tag Ollie Gang Shop și trimiți poza sau link-ul pe ruxandra@ollie.ro.

Vei intra automat în extragerea finală. Regulamentul este disponibil pe site.

Premii lunare din Iunie pana in Septembrie

Concursul se desfășoară în perioada 15 iunie – 5 septembrie, perioadă în care se oferă și câte un premiu lunar suplimentar pentru cei care se remarcă la concursurile de skate sau streetdance prin outfit-ul Supra.

Pentru a intra în extragerile lunare, trimite pe ruxandra@ollie.ro sau pe pagina de Facebook un video sau o fotografie cu tine în timpul concursurilor.

Câștigătorul invitației duble la OSG15 va fi anunțat pe 6 septembrie, iar câștigătorii premiilor suplimentare vor fi anunțați în data de 15 a fiecărei luni.

Ce ne pregătește Offline Sport Games 16?

OSG este unul din cele mai mari concursuri de sporturi urbane din Europa organizat în contextul unui festival în Budapesta, cu muzică, trick-uri spectaculoase și multă distracție. Aruncă un ochi aici (video) să-ți faci o idee despre ce s-a întâmplat anul trecut.

Cine sunt Ollie Gang Shop?

Activ de peste 10 ani, Ollie Gang Shop este un magazin reprezentativ de cultură urbană și streetwear din România. Acesta susține comunitățile de sporturi extreme, muzică hip-hop și electronică street fashion și artă urbană, promovând lifestyle-ul acestor culturi.

Ollie Gang Shop promovează artiștii locali urbani și este organizatorul celui mai mare festival de cultură urbană din Sud-Estul Europei, Street Heroes.

Shop-ul OGS oferă cele mai cool și fresh haine semnate Carhartt, WIP, Nike, Supra, Asics și multe altele.Lasă un răspuns

Site creat de