IT, Important

Cât de eficiente sunt cursurile online și cum are loc procesul de învățare de la distanță

Cât de eficiente sunt cursurile online și cum are loc procesul de învățare de la distanță

Pandemia a impus desigur schimbări totale în multe din domenii. Studiul se realizează acum exclusiv online, fiind de altfel mai sigur, cu potențial ca pe viitor să fie de bază. În unele cazuri astfel de măsuri nu au venit cu ceva nou. Asta pentru că exista deja practica cursurilor online.

Fasttrackit a adaptat pe cât posibil cursurile pe care le desfășura în Cluj, Timișoara și Oradea. Acum susține pentru cei înscriși și cursuri de IT online live. Pentru că o altă variantă nu este posibilă acum, cursanții nu trebuie să aibă ceva de pierdut din cauza măsurilor anti-covid. Activitatea se desfășoară exclusiv online.

Cursuri live sau înregistrate

Doritorii se pot înscrie la cursul ales, indiferent care este locația lor. Au nevoie de conexiune la internet, de dorință și ambiție pentru că un astfel de curs să le fie util pe mai departe. Cu ceva cunoștințe de limba engleză, fie că sunt începători sau nu, pot studia limbaje de programare.

Programa unui astfel de curs se împarte în două zile pe săptămână, când live cursanții au parte de întâlnire virtuală cu un trainer. Sunt 63 de ore de studiu în total, ce ii ajută pe învățăcei în ceea ce privește bazele programării, testarea automată și manuală.

O altă variantă, poate mai potrivită pentru cei autodidacţi, este achiziția unui curs complet. În acest mod fiecare își divide orele de studiu după preferințe.

În orice caz, platforma celor de la Fasttrackit oferă sprijin total. Permit cursanților acces și după terminarea unui curs, un termen de maximum 6 luni, în care mai pot avea la îndemână suportul de curs scris și înregistrări video ale acestora. Tot aici pot fi gestionate exercițiile.

Plata flexibilă, cursuri acreditate

Pentru doritori, avantajele de colaborare sunt și la capitolul plată. Există inclusiv posibilitatea de a plăti integral, iar în acest sens există și un discount oferit sau există posibilitatea de a plăti în rate. În plus, plata poate fi efectuată cu ușurință și în maximă siguranță tot online, facilitând așadar și această preocupare.

Ca urmare a absolvirii cursului, diploma este cea care asigură șanse sporite de angajare în domeniul IT în țară sau în străinătate. Sunt cursuri acreditate, ceea ce face ca încrederea publicului să fie una mai mare. Așadar această practică este dovada clară că se poate, că online-ul ne ține oarecum la distanță, însă în egală măsură nu descurajează și nu dezavantajează pe cei care își doresc să studieze chiar și un domeniu nou.

Dacă nu eram convinși până acum, iată că primim și dovada faptului că online-ul este pilon de susținere pentru orice domeniu de activitate. Pandemia de coronavirus a închis multe căi de acces între colaboratori, a impus distanțarea socială, însă online-ul a rămas cale sigură de a ne continua munca. Cursurile online sunt o demonstrație în acest sens. Iar pe viitor, lucrurile se pare că se vor orienta mai mult ca oricând pe acest segment.2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de