De Vazut

Cât de utilă este o tablă magnetică?

tabla magnetica

Tablele magnetice sunt din ce in ce mai utilizate atat in companii, drept suprafete de scris, care sunt vizibile pentru mai multi angajati, cat si in scoli sau gradinite, acolo unde copiii au nevoie de o parte vizuala pentru a invata cat mai usor anumite elemente. Este vorba despre obiecte practice, utile si eficiente, cu ajutorul carora prezentarile pot fi sustinute mult mai usor.

Persoanele care se afla in cautarea unor table magnetice de la AbsolutOffice  trebuie sa stie care sunt elementele pe care trebuie sa le aiba in vedere pentru a face o investitie buna si de lunga durata.

Dimensiuni

Pentru inceput, cei care vor sa foloseasca o tabla magnetica trebuie sa aiba in vedere spatiul pe care il au la dispozitie pentru a amplasa acest obiect. Din fericire, exista modele perfecte pentru orice incapere, indiferent daca este vorba despre un birou mic, o sala de clasa sau despre o sala de conferinte unde urmeaza sa se desfasoare sedinte cu un public mai larg. 

Scopul pentru care tablele de la AbsolutOffice.ro sunt necesare

Un al doilea aspect pe care utilizatorii trebuie sa il aiba in vedere este strans legat de scopul pentru care isi doresc o tabla magnetica.

De exemplu, daca acest obiect este necesar pentru prezentari la locul de munca, intr-un cadru formal, este recomandata o varianta mai mare, de 120 x 240 de centimetri, care sa fie vizibila pentru cat mai multi oameni simultan. La pol opus, daca tablele sunt necesare pentru parintii care doresc sa le ofere copiilor un loc in care sa deseneze, sunt suficiente modelele mai mici, care au dimensiuni de 60 x 90 de centimetri.

Montare

Montarea tablelor este si ea foarte importanta. Exista modele care pot fi prinse intr-un suport mobil, prevazut cu trei picioare de sprijin. Acestea sunt foarte practice pentru a fi folosite fie acasa, fie la gradinita sau la scoala, acolo unde numarul de copii este destul de mic.

Mai mult, tablele mobile au avantajul ca pot fi mutate oricand, cu scopul de a elibera din spatiu. De asemenea, parintii au la dispozitie si table care se agata pe perete, care pot fi asezate la inaltimea potrivita pentru cei mici.

In ceea ce priveste marile companii, de preferat sunt tablele magnetice care se monteaza permanent pe perete, preferabil intr-o sala de sedinte. Astfel, team liderii pot prezenta angajatilor idei noi, precum si strategii inedite cu ajutorul carora munca poate fi imbunatatita.

Materiale folosite pentru tablele magnetice

Un alt aspect foarte important legat de tablele magnetice se refera la materialele din care sunt realizate. Exista variante care sunt confectionate din 3 straturi de materiale feromagnetice, vopsite cu substante speciale. Intre aceste straturi se adauga carton, cu scopul de a face tablele cat mai eficiente si mai rezistente. Mai mult, la suprafata, tablele pot fi prevazute cu un strat protector, astfel inca suprafata de scriere sa fie cat mai buna si mai durabila.

Tinand cont de sfaturile de mai sus, persoanele care sunt in cautarea unor table magnetice pot lua o decizie mult mai usor si pot face o investitie pe termen lung, indiferent daca este vorba despre parinti care doresc sa ofere copiilor un mediu propice pentru invatat sau despre companii in cadrul carora au loc in mod frecvent prezentari si sedinte.Lasă un răspuns

Site creat de