Timp liber

Cătălin Botezatu va fi prezent la cea de-a treia ediţie City Fashion Week Cluj

City Fashion Week Cluj

Oameni valoroşi din domeniul modei (designeri consacrați sau la început de drum, modele, hair-stylişti şi make-up artişti) vor fi prezenţi la Cluj în perioada 20-21 noiembrie la Grand Hotel Napoca, incepand cu ora 20. City Fashion Week este singurul eveniment licenţiat care sprijină studenţii facultăţilor de modă şi design din România.

Ediția de anul acesta aduce nume noi, iar tema propusă black&white sugerează deja o combinație plină de eleganță și rafinament, care nu se va demoda niciodată. Asocierea alb-negru oferă multă prestanţă şi putere, organizatorii adaptând combinația într-un fel inedit acestui eveniment sofisticat care este City Fashion Week.

Organizatorul si directorul City Fashion Week,  Stefan Farrell spune că ideea organizării acestui eveniment la Cluj i-a venit în mod natural, el având o experienţă de 21 de ani în lumea modei și o adevărată pasiune în acest sens. Prin intermediul City Models, agenţia pe care o conduce şi care a devenit un brand pe parcurs, erau deja formate şi promovate tinere modele. Astfel, în vederea organizării evenimentului, a cărui primă ediţie a avut loc în anul 2015, Stefan Farrell a contactat oameni serioşi şi talentaţi din industrie, precum George Hojbotă, care au dat un plus de valoare festivalului, având certitudinea că împreună cu aceștia se poate construi ceva deosebit.

Invitaţii principali ai ediţiei de anul acesta sunt Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, prieteni ai City Fashion Week deja,  Maria Marinescu, Clara Rotescu, Mineli, Mirela  Vescan şi alţii. Mirela Vescan, make-up artist și Romina Maria Sabou, hair-stylist aduc totul la nivel de artă, astfel că ele vor coordona tot ceea ce ține de acest segment, lucrând cu cea mai bună echipă de la Gett’s Studio si PerfectLook make-up academy.

Designerii autohtoni invitați vor prezenta  colecții originale, inedite și pline de prospețime:

Ioana Șuteu, Sofiaman, Claudia Suciu cu o colecție pentru copii, Tina Olari, Maia Rațiu, Karra Launi, Oana Pădure, Mihaela Cîrlugea, Simona Iacob, Daleea Fashion House, Anca Fărcaș&Ioana Cadar, Sabina Lisievici, Alexandra Herghilegiu, Micati,  Liana Cotan Szilagyi, Urma, Beatrice Marcian, Alex Moldovan, Xenia, Luminița Balazs, Lilia Caraush, Nicoleta Botnaru, Irina Duțu Zgaia, Louis Purple, Norberto Tailor, Q Optic prezentare Gucci, Paolo Rossi. De asemenea va fi prezentată colecţia unui designer israelian, Michal Negrin, foarte apreciat pe plan internațional, care va surprinde prin piesele unicat, lucrate manual, dar si prin modul inedit de prezentare.

In cadrul acestei ediții  intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, însă cei care doresc pot dona zece lei. Cu acești bani se vor cumpăra jucării și materiale didactice pentru copiii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de