Timp liber

Catrafu-Sale la Cluj! Se strâng bani pentru un aparat medical extrem de util în tratarea cancerului de col uterin

catrafu sale

Duminică, 26 mai, între orele 12 – 19 are loc ediţia a patra a evenimentului Catrafu-Sale.

Evenimentul caritabil are loc la Flying Circus, iar după sesiunea de shopping (de la ora 22) va avea loc şi un afterparty cu DJ-ii Ecos şi Drix. Dacă vă cumpărați biletele pentru petrecere în timpul zilei de la Catrafu-Sale ele vor fi 10 lei. La intrare un bilet va costa 20 lei.

Ce presupune Catrafu-Sale?

Cei care s-au inscris îşi vând hainele și accesoriile de care nu mai au nevoie ca la orice alt garage sale, iar taxa ta de înscriere va merge către cauza de anul acesta.

Fiindcă scopul acestui eveniment este unul caritabil, taxa de intrare (de participare ca „expozant”) este de 60 lei/stander sau masă. Un expozant are dreptul la două standere/mese pe care trebuie să și le procure singur.

Bineînţeles, şi cei care se for afla la shopping vor putea dona pentru cauza menţionată mai jos.

Provocarea noastră din această primăvară este achiziționarea unui aparat de inhalosedare. Acest aparat se folosește în ultima parte a tratamentului pentru cancerul de col uterin, și anume în brahiterapie.

Brahiterapia este o sursă de radiație, iar sedarea necesară în tratamentul cancerului de col uterin se realizează în prezent doar cu medicație antialgică de tipul No-Spa, Algocalmin și Ketoprofen care sunt insuficiente. Prin achiziționarea acestui aparat ne dorim să creștem confortul pacientelor și complianța acestora la tratament.„, a declarat Anamaria Moșutiu pentru cluju.ro.

Evenimentul este organizat de Rotaract Cluj-Napoca Visio.

foto: Marius MarișLasă un răspuns

Site creat de