Din Zona

Cauti solutii de amenajare pentru baie, bucatarie sau balcon? Alege pardoseala epoxidica!

pardoseala

A sosit timpul sa iti redecorezi, in sfarsit, locuinta? Ai in plan schimbari majore pentru cele mai importante camere din casa ta? E timpul sa descoperi avantajele oferite de pardoseala epoxidica. Iti poti reinventa baia, bucataria, balconul sau camera de zi prin pardoselile special create din rasini epoxidice, fara rosturi sau imbinari. Cu un aspect estetic incredibil, suprafetele circulabile vor deveni opere de arta.

Confera un finisaj deosebit, sunt extrem de atractive si au o capacitate extraordinara de personalizare. Descopera ce avantaje de ordin functional iti pot oferi si de ce se dovedesc cea mai buna solutie de decor. Apeleaza la o companie specializata in hidroizolatii, capabila sa iti ofere rezultatul la care visezi.

De ce sa alegi acest tip de pardoseala in loc de gresie

Suprafetele create din rasini epoxidice fac parte din categoria pardoselilor calde, ce ofera o buna izolare termica, asemenea lemnului. Spre deosebire de parchetul din lemn, insa, ele se pot aplica si acolo unde exista sisteme de incalzire in pardoseli, fara a fi afectate. In plus, sunt suprafete perfect netede, care nu prezinta rosturi sau imbinari, ceea ce le face extrem de usor de intretinut pe termen lung.

Suprafetele se pot igieniza foarte rapid, pentru ca nu merit dezvoltarea microbilor si a bacteriilor in zone greu accesibile. Si mai este un aspect: cel estetic. Oricat de interesant ar fi un model de gresie, nu egaleaza sub nicio forma potentialul estetic pe care il are o pardoseala de acest tip. Optiunile de personalizare sunt foarte variate.

Rezistenta, al doilea mare avantaj

Protectia deosebita pe care o asigura pardoselile din aceasta categorie este remarcata de proprietarii de locuinte care opteaza pentru aceasta solutie, dar nu numai. Vei intalni pardoseli epoxidice si in alt tip de spatii, cum ar fi centrele comerciale, restaurante, baruri, aeroporturi, terenuri de sport, parcari etc, din acelasi criteriu: rezistenta sporita. La trafic intens, socuri mecanice, apa sau variatii de temperatura, aceste suprafete rezista excelent.

Se comporta bine si la socuri chimice, fara risc de deteriorare. In plus, un alt beneficiu pe care il putem constata este usurinta de reparatie. Daca, prin conditii extreme, se impune repararea acestei pardoseli, se poate rezolva problema specific, local, fara a afecta intreaga suprafata.

 Milucon.ro iti ofera pana la 5 ani de garantie la pardoseala epoxidica

Secretul pardoselilor bine implementate, cu un design wow, durabile si rezistente, nu este altul decat profesionalismul. Rezultatul depinde extrem de mult de expertiza celor care iti executa aceste lucrari. De aceea iti recomandam – cu mare incredere – Milucon.ro. Daca vrei rasfoi portofoliul acestei companii, vei putea remarca atentia la detalii, calitatea materialelor utilizate si creativitatea.

Anii de experienta isi spun cuvantul in cazul acestei companii care se afla in prima pozitie a celor mai cautati specialisti din aceasta nisa. Este partenerul de care ai nevoie pentru a-ti reinventa baia, bucataria, camera de zi, balconul sau terasa. Limitele sunt la granitele imaginatiei: orice idee poate fi pusa in practica cu ajutorul acestor experti.

Milucon.ro iti ofera o garantie extinsa de pana la 5 ani la pardoseala epoxidica. Este forma lor de a-si arata respectul si devotamentul pentru clienti, dar si calitatea extraordinara a lucrarilor pe care le realizeaza. Pardoselile lor nu se vor decolora in timp, nu vor suferi deteriorari, nu vor emite mirosuri si isi vor pastra aspectul estetic foarte multi ani. Nici razele solare nu vor influenta calitatea acestor suprafete deosebite.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de