Din Oras

Cauti specialisti in implantologie dentara? Programeaza-te la o consultatie gratuita!

implantologie dentara

Specialistii in implantologie dentara din Romania tin pasul cu inovatia din lumea stomatologica globala si vin in intampinarea ta cu solutii moderne, de ultima generatie. Astfel, implanturile dentare pot sa refaca toate formele de edentatie partiala sau totala, daca pacientul nu prezinta contraindicatii generale sau locale.

Implanturile sunt astazi cea mai buna metoda de a inlocui dantura lipsa, imbunatatesc aspectul estetic al zambetului si ofera confortul functiei de masticatie. Afla care sunt etapele unui implant dentar!

  1. Consultatia initiala in cabinetul stomatologic

In aceasta etapa, medicul specialist in implantologie examineaza starea pacientului si stabileste daca maxilarul detine suficient volum osos pentru a sustine implanturile. Se va analiza si starea gingiei, dar si starea de sanatate generala a pacientului, pentru a se stabili un plan realist de tratament, in acord cu acestea. Exista clinici ultra-moderne care ofera consultatia gratuita in Bucuresti, un avantaj important.

  • Extractia dintelui care nu mai poate fi salvat

In anumite cazuri, este necesara o extractie premergatoare implantului dentar. Interventia chirurgicala de extractie este esentiala, iar implantul dentar se insereaza imediat postextractional. Implantul dentar va sustine structura faciala, intrucat in urma pierderii dintilor, structura osoasa se poate modifica. Tine cont ca implantul dentar elimina disconfortul protezelor dentare mobile si este o investitie in sanatatea ta.

  • Inserarea, propriu-zisa, a implantului dentar

In aceasta etapa, medicul insereaza implantul dentar in os. Ulterior, urmeaza – asa cum o numesc specialistii –  o perioada de osteointegrare, in care organismul restructureaza tesuturile din jurul implantului si formeaza osul. Ulterior, se poate spune ca implantul dentar a fost stabilizat si urmeaza sa suporte masticatia. Starea de sanatate a pacientului influenteaza acceptarea implantului de organism.

  • Atasarea bonturilor protetice

Dupa incheierea procesului de vindecare si de osteointegrare, specialistii monteaza bonturile protetice. Acestea au scopul de a servi drept suport pentru lucrarea protetica. Cu alte cuvinte, bontul face legatura dintre implant si lucrare, fiind o piesa intermediara. Bontul protetic se insurubeaza la implant, iar pe acesta se va lipi lucrarea cu ajutorul unui adeziv special (cimentul dentar). Este metoda pentru asezarea coroanei.

  • Plasarea coroanei dentare

Aceasta reprezinta etapa finala. Se realizeaza si se plaseaza coroanele definitive, dupa care tratamentul se incheie. Urmeaza, bineinteles, perioada de evaluare, in care pacientul trebuie sa faca vizite regulate la medicul specialist, pentru a se analiza rezultatele obtinute. Pacientii trebuie sa consume alimente moi timp de 7 – 10 zile, iar fumatul este strict interzis in etapa post-operatorie. Igiena orala este stricta.

La Familydent.ro ai consultatia initiala gratuita si poti alege materiale rezistente pentru coroana dinte

Programeaza-te la Familydent pentru o consultatie initiala gratuita si vei avea parte de expertiza celor mai buni specialisti in implantologie stomatologica. Cu ajutorul medicilor, vei putea alege cele mai rezistente si mai estetice materiale pentru coroana dinte, astfel incat implantul sa nu fie sesizabil si sa te bucuri de zambetul perfect. Familydent.ro este o clinica ultra-moderna in Bucuresti, si locul unde vei crea o relatie durabila, deschisa si placuta cu medicii, care iti asculta nevoile in mod real.

 Clinica se adreseaza intregii familii, asa cum ii spune si numele, oferind tratamente pentru pacienti de toate varstele: copii, tineri, adulti si varstnici. Te poti programa atat online, cat si telefonic, simplu si rapid. Investeste in sanatatea ta dentara si vei resimti efectele pozitive in viata sociala, personala si profesionala. Nu amana!Site creat de