Social & Cultura

Cauti un aparat auditiv reincarcabil? Descopera cele mai cautate doua aparate auditive reincarcabile

aparat auditiv reincarcabil

Ai aflat si tu? Schimbarea in mod regulat a bateriilor pe care le integreaza aparatele auditive nu mai este necesara datorita gamei speciale de aparate auditive reincarcabile, un pas extraordinar in evolutia acestor echipamente medicale. Device-urile de ultima generatie au devenit o solutie reala pentru mobilitate, si sunt astazi mult mai confortabile, mai usor de purtat, dar si de intretinut, datorita tehnologiilor moderne.

La fel ca si alte dispozitive tehnice, cum ar fi telefonul, un aparat auditiv reincarcabil se pune noaptea la incarcat, si poate fi folosit pe parcursul intregii zile, fara niciun fel de probleme. Vestea buna este ca au aparut modele cu o autonomie de peste 24 de ore, care confera un grad suplimentar de confort. Iata-le!

 StyleLine / StyleLine BT vine la pachet cu un kit mobil de incarcare

Unul dintre cele mai populare echipamente medicale din aceasta categorie, StyleLine / StyleLine BT este un device reincarcabil ce ofera pana la patru zile de mobilitate fara necesitatea de conectare la priza. Se incarca extrem de simplu, la fel ca orice echipament tehnic de uz zilnic, si este dotat cu un acumulator ce ofera o autonomie de aproximativ 19 ore.

Acest aparat auditiv vine la pachet si cu un kit mobil de incarcare ce asigura o mobilitate deplina persoanelor cu un stil de viata activ. Kitul de reincarcare este unul portabil si permite incarcarea de pana la trei ori a echipamentului medical, fara a fi nevoie de conectarea la priza. Aparatul auditiv iese din anonimat si prin design-ul ultramodern, care il face unic pe piata in acest moment si care inscrie puncte in decizia de alegere a pacientilor. Functionalitatea „My Voice” este un alt avanataj.

Stellar M 8C BTE un alt aparat auditiv inteligent de top

Dispune de conectivitate usoara si acest echipament medical, Stellar M 8C BTE, care castiga teren cu o autonomie de 24 de ore. Este un device de ultima generatie, ce integreaza o multitudine de tehnologii moderne ce cresc calitatea vietii purtatorului. Conectivitatea directa prin streaming auto este un avantaj considerabil pe care il asigura acest dispozitiv ce permite conexiunea directa cu orice alt tip de device: telefon, televizor etc, ce integreaza functia Bluetooth.

De asemenea, acest aparat auditiv are functia My Voice, ce confera un sunet imbunatatit al vocii proprii, diferentiindu-l de alte voci, sunete, zgomote etc. Alte beneficii sunt: transmitatorul inteligent 2.4 si Smart Mic. Aparatul auditiv poate fi controlat foarte usor prin intermediul unui mobile application, conferind – si in acest sens – un plus semnificativ de confort.

Cele doua modele de aparate auditive reincarcabile se gasesc in oferta Wesound.ro

Daca esti in cautarea unui aparat auditiv reincarcabil de ultima generatie, iti recomandam Centrul de Protezare Audio Wesound.ro. Acest centru dispune de dotari ultramoderne pentru a realiza investigatiile auditive si audiometria, oferind pacientilor solutii reale pentru a-si imbunantati calitatea vietii.

Intreaga echipa de audioprotezisti este orientata spre nevoile oamenilor, venind in intampinarea lor cu cele mai noi aparate auditive, care le pot spori confortul si imbunatati interactiunile sociale. Wesound.ro, cu sedii in Bucuresti si in Campina, judetul Prahova, are o vasta experienta pe piata si este un centru de top. Fie ca esti in cautarea unui aparat intraauricular, fie ca iti doresti un aparat retroauricular, vei gasi solutia.

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: office@wesound.ro

 

.Lasă un răspuns

Site creat de