Social & Cultura, Important

Cauţi un loc de muncă? Târgul de Cariere Cluj are loc între 23 şi 24 octombrie

Începe Târgul de Cariere IT de la Cluj | Companiile caută angajaţi cu sau fără experienţă

Târgul de Cariere propune o experiență online pentru clujeni.

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 octombrie, are loc cea de-a a doua ediție a evenimentului online Târgul de Cariere Cluj, alături de companiile active din piața locală de recrutare. Sunt 16 companii care au acceptat provocarea de a interacționa direct cu viitorii lor angajați înainte de a le analiza CV-urile.

Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare în această toamnă. Într-o perioadă de transformări, organizatorii răspund nevoilor de personal ale companiilor și sunt alături de ele în procesul de adaptare la situația existentă. Conform datelor eJobs România, numărul de noi locuri de muncă în luna septembrie, este cu 25% mai mare decât în luna august, iar printre orașele în care s-au făcut cele mai multe angajări se numără și Cluj.

Cele mai căutate domenii la ediția din acest sezon sunt: producție industrială, IT, inginerie, financiar, achiziții, servicii BPO și contabilitate, plus mult mai multe joburi remote decât la edițiile precedente. Oferta ediției de toamnă Târgul de Cariere se îmbogățește cu editura academică elvețiană, MDPI, o companie intrată anul trecut pe piața din Cluj. Take off Labs revine cu oportunități de program flexibil, iar Michelin repune activitatea pe roate și anunță angajarea de ingineri și manageri.

Târgul de Cariere se adresează publicului general aflat în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea abilităților profesionale, organizând în paralel, prezentări și webinarii, de la „Anatomia unui CV de succes” prezentată de Emerson, până la sfaturi de la GEP, experții în procurement.

Totul se întâmplă la un click distanță cu un simplu cont pe targuldecariere.ro. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare însoțite de prezența online a angajatorilor în zilele evenimentului online și promovează training-uri de dezvoltare profesională și informații inedite oferite de angajații companiilor participante, dar și experți invitați cu ocazia zilelor Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere a reușit să creeze o rețea de evenimente și servicii conexe de promovare și recrutare de peste un deceniu având mereu ca scop centralizarea și promovarea afacerilor aflate în dezvoltare la nivel local, facilitând contactul cât mai direct între membrii comunităților urbane și oportunitățile de carieră din proximitatea acestora.Lasă un răspuns

Site creat de