Social & Cultura

Ce aspecte sa iei in calcul la achizitionarea unui fiset metalic?

fisete metalice officeclass

Modelele de fiset metalic sunt emblematice in randul pieselor de mobilier rezistente, utilizate in birouri, arhive, institutii medicale, industriale, comerciale si de invatamant. Acesti „colosi” au invins trendurile lansate de-a lungul anilor si si-au mentinut o pozitie fruntasa in topul celor mai solicitate articole, datorita durabilitatii si compartimentarilor profesionale.

Pentru a te bucura de calitatile acestora, inainte de a face o anumita achizitie, este recomandat sa iei in considerare mai multe aspecte, de la dimensiuni si culoare la capacitatea de depozitare. In acest fel, te vei asigura ca modelul ales se potriveste nevoilor tale si este o investitie eficienta pe termen lung. Iata detaliile de care sa tii cont!

Certificarile de calitate

Daca esti in cautarea unui fiset metalic de calitate garantata, este indicat sa optezi pentru un produs care indeplineste normele impuse de organismele internationale, respectiv: ISO 9001:2008 referitor la Managementul calitatii, ISO 14001:2004 referitor la Managementul de mediu si OHSAS 18001:2007 referitor la Sanatatea si securitatea in munca.

Vei avea astfel certitudinea ca produsul a fost supus testelor de rezistenta si uzura, si ca materialele folosite sunt net superioare. Aceste certificari iti ofera garantia ca vei putea utiliza modelul ales pe perioade indelungate, fara a fi nevoie de reparatii sau interventii suplimentare.

In general, modelele fabricate din tabla de otel cu grosimi pana la 1 mm, vopsite in camp electrostatic si acoperite cu un strat de protectie ignifuga, care rezista la foc deschis intre 1 si 6 ore, sunt insotite de toate aceste certificari. Tratamentele la care au fost supuse atesta o rezistenta ridicata in diferite medii industriale, chiar si la coroziune. 

Compartimentarea inteligenta

Compartimentarea unui fiset metalic este esentiala pentru orice antreprenor care vrea sa isi organizeze cat mai eficient documentele si echipamentele de lucru. Din acest punct de vedere, modelele metalice sunt deosebit de practice si ofertante, avand dimensiuni dintre cele mai variate. Sunt dotate cu 1 pana la 4 polite ce pot fi reglate pe inaltime, spatiul interior putand fi adaptat in functie de articolele depozitate. Cutiile de arhivare, bibliorafturile sau orice alte piese cu rol in sistematizarea documentelor pot fi asezate in cele mai bune conditii prin intermediul acestui mobilier. Politele pot sustine o greutate considerabila, intre 35 si 60 kg, astfel incat nu exista riscul de a se curba sub sarcina la care sunt supuse.

Seiful

Modelele dotate cu seif prevazut cu cheie sunt de un real folos pentru depozitarea actelor sau documentelor cu importanta ridicata. Stampilele, actele firmei, bonurile de consum, chitantierele sau facturierele pot fi pastrate in conditii sigure, in interiorul seifului.

Posibilitatea de a fi personalizate

In cazul in care ai nevoie de un model de fiset metalic aparte, te poti orienta spre variantele care pot fi personalizate. Adaugarea unor polite suplimentare si recompartimentarea pot fi astfel facute la cerere. In functie de cerintele tale si in concordanta cu schema tehnica utilizata de producatori, va rezulta produsul pe care ti-l doresti.

Cromatica

Fisetele moderne au un aspect estetic placut, putand fi achizitionate intr-o plaja bogata de nuante, de la alb, galben, portocaliu, roz, rosu, pana la verde, albastru, gri sau negru. In prezent, alegerea nu mai este limitata doar la nuanta gri, asa ca poti profita de acest avantaj.

Raport calitate-pret excelent

Desigur, si pretul cantareste in luarea unei decizii. E bine sa stii ca, produsele din aceasta gama sunt apreciate pentru cel mai bun raport calitate-pret si reprezinta o investitie inteligenta. In plus, livrarea in stare asamblata constituie un avantaj major si te scuteste de costurile suplimentare de montaj.

Consulta portofoliul complet al acestor produse si alege modelul de fiset metalic potrivit domeniului tau de activitate!Lasă un răspuns

Site creat de