Social & Cultura

Ce avantaje obţii atunci când închiriezi spaţii industriale

Ce avantaje obţii atunci când închiriezi spaţii industriale

Găsirea celor mai bune spaţii industriale de închiriat în Cluj nu este simplă, ci este o alegere complexă şi importantă pentru orice afacere care se desfăşoară în acest domeniu. Fie că este închiriat pentru extinderea unei afaceri sau pur şi simplu pentru depozitare, spaţiul industrial trebuie ales în mod corespunzător pentru că întreprinderile să se poată bucura de toate avantajele pe care acesta le oferă.

Decizia finală de închiriere a unui spaţiu industrial trebuie să ţină cont de situaţia financiară actuală a companiei, de planurile de extindere şi de nevoile actuale ale reprezentanţilor companiei, de baza de clienţi şi de necesităţile viitoare ce ţin de infrastructură.

Cele mai importante beneficii ale închirierii unui spaţiu industrial

Beneficiile închirierii unui spaţiu industrial includ:

  1. Costuri iniţiale mici – suma de bani necesară închirierii unui spaţiu industrial de închiriat este în mod considerabil mai mică decât avansul predat pentru ridicarea unui astfel de spaţiu, spre exemplu.

  2. Responsabilităţi ale proprietarilor – pe lângă chirie, persoanele care optează pentru închirierea spaţiilor industriale trebuie să plătească o parte din costurile de întreţinere. Unele servicii de menaj, amenajare, de deszăpezire sunt furnizate de regulă de proprietarul clădirii, inclusiv renovările şi reparaţiile.

  3. Posibilitatea chiriaşilor de a investi în companie – închirierea spaţiilor industriale permite economisirea de la începutul proiectului şi investirea acestor sume în activităţile companiei, în achiziţia de echipamente eficiente şi campanii de marketing.

  4. Posibilitatea alegerii locaţiei spaţiului industrial – există numeroase spaţii industriale de închiriat, mult mai multe decât cele de cumpărat. Spaţiile urbane sunt numeroase, ceea ce permite o mai mare apropiere de consumatori. Găsirea unui spaţiu de închiriat poziţionat strategic bazat pe publicul ţintă sau pe forţa de muncă disponibilă este mult mai uşoară.

  5. Spaţiul închiriat necesar – închirierea unui spaţiu industrial permite companiilor din acest domeniu mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte spaţiul. Practic, reprezentanţii companiilor pot închiria spaţiul care le este necesar şi pentru a ţine pasul cu creşterea afacerii. În plus, proprietarii companiilor îşi pot rezerva unul din spaţiile lor în aceeaşi clădire dacă deţin o afacere care necesită extindere.

Desigur, orice serviciu şi situaţie are şi mici dezavantaje, nu numai avantaje. Concret, dezavantajele închirierii unui spaţiu industrial includ:

· Negociere limitată a contractului de închiriere;

· Reguli de îmbunătăţire a spaţiului închiriat stipulate în contract şi care determină cine deţine renovările făcute de chiriaş, precum adăugarea unei băi, acoperirea podelei sau a pereţilor, astfel că tot ceea ce este ataşat clădirii aparţine proprietarilor atunci când chiriaşii pleacă;

· Creşterea potenţială a chiriei în timp;

· Responsabilităţile chiriaşului care sunt foarte mari şi ţin de întreţinerea corectă a spaţiului închiriat.

Image by THAM YUAN YUAN from PixabayLasă un răspuns

Site creat de