Social & Cultura

Ce este o vitrină frigorifică verticală?

vitrină frigorifică verticală

Tipurile de vitrine frigorifice verticale sunt echipamente speciale produse pentru expunerea și refrigerarea produselor alimentare care trebuie păstrate la o temperatură mai mică, decât cea a mediului ambiant.

Criterii de achiziție pentru o vitrină frigorifică verticală:

 • destinația;
 • capacitatea (volumul)
 • dimensiunile;
 • voltajul;
 • modul de proiectare (tehnologia înglobată);
 • intervalul de temperatură în interiorul căruia poate fi setată;
 • aspectul exterior (designul său).

În general, aceste mărfuri care pot fi păstrate în aceste echipamente sunt băuturile răcoritoare, apa plată sau minerală, berea, prăjiturile, anumite tipuri de foietaje, bomboane, ca și multe altele.

Putând fi utilizate în mai multe tipuri de afaceri, afișajul frigorific realizat cu astfel de echipamente este un aliat excelent al supermarketurilor, dar și în baruri, snack-baruri, restaurante, cofetării și patiserii.

Aceste vitrine frigorifice verticale au uși de sticlă pentru a facilita vizualizarea și alegerea produselor de către consumatori și angajați.

Există câteva puncte care trebuie respectate și analizate înainte de a decide care este cel mai bun echipament de afișaj frigorific pentru a-l instala în unitatea ta. Sunt foarte practice și păstrează totul la temperatura ideală.

Este bine să verifici înainte de achiziționarea unui astfel de echipament frigorific:

 • Ce tip de unitate ai și/sau ce segment al afacerii tale se concentrează pe produse refrigerate? (băuturi, foietaje, dulciuri, lactate etc.)
 • Volumul mărfurilor ce trebuie stocate pe o anumită perioadă scurtă. Care este frecvența produselor ce necesită o stocare temporară la rece? Căutarea mărfurilor respective de către clienți este mare?
 • Are unitatea ta spațiu suficient pentru a se așeza acolo una sau mai multe vitrine frigorifice verticale?
 • Consumul de energie pe care îl poți suporta financiar. Acest element de verificare depinde foarte mult de fluxul de vânzări al produselor afișate în vitrină și chiar de mărimea unității respective.

Orice persoană ajunge în calitate de client la un magazin care vinde băuturi sau alimente, de regulă va veni în contact cu măcar o vitrină frigorifică verticală sau orizontală. Acest echipament profesional este utilizat pe scară largă în scopuri comerciale și permite clienților să vizualizeze tot ceea ce este comercializat pe loc, prin geamul transparent al ușii acestuia.

Fabricate într-o mare varietate de dimensiuni și modele, vitrinele frigorifice cu afișaj vertical combină o serie de avantaje incontestabile, printre care economia de spațiu nu poate să fie ignorat. Este posibil să se depoziteze pe termen scurt destul de multe produse în zona accesibilă clienților și să se păstreze la temperatura ideală, când unitatea comercială în cauză are printre dotările ei și un astfel de echipament de stocare la temperaturi mai scăzute, decât cele ambiante, chiar dacă nu vorbim în acest caz despre echipamente congelatoare (în acest caz există la distribuitorii autorizați lăzi frigorifice speciale).

O vitrină frigorifică verticală funcționează mai degrabă ca un frigider obișnuit, cu diferența că uneori permite setarea la niște temperaturi mai scăzute, decât acesta.

Construcția sa este în esență foarte simplă: vizual este compusă doar din niște rafturi, care de obicei au înălțimea reglabilă. Ca și un dulap, ea dispune și de o ușă transparentă, care permite clienților să vizualizeze toate articolele puse la vânzare. Categoric, unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este însăși această ușă de sticlă, care permite a se vedea totul în interior, spre deosebire, de exemplu de un dulap frigorific al cărei ușă de cele mai multe ori este opacă.

Pentru unitățile mai mari există la distribuitori și vitrine frigorifice verticale duble ca mărime, cu două uși, care arată atractiv din punctul de vedere al multor clienți.

Alege să comanzi vitrine frigorifice verticale de la TC Romania Crown Cool. Sunt de calitate, iar prețurile lor te vor surprinde extrem de plăcut!Lasă un răspuns

Site creat de