Timp liber, Important

Ce faci când plouă în weekend la Cluj?

19243313 1757630280920894 1865574665303095624 o

Primul meu răspuns ar fi: citesc și mă uit la seriale. Dar în weekendul care s-a încheiat erau prea multe evenimente faine programate în Cluj, așa că am decis să testăm o vorbă de-a popoarelor nordice care spune că nu există vreme urâtă, doar haine neadecvate.

Sâmbătă de la 11:00,  pe două reprize scurte de ploaie, am participat la un tur ghidat pentru a desoperi zona Gării și strada Horea. A fost foarte interesant, plin de informații noi pentru mine, chiar dacă locuiesc de câțiva ani buni în Cluj. Vă recomand să urmăriți pe Facebook evenimentele programate de cei de la Asociația Vechiul Cluj pentru că pot fi o sursă bună de idei pentru petrecut timpul liber.

Sâmbătă spre duminică a fost plin de evenimentele organizate în cadrul Cluj Never Sleeps. Chiar dacă am stat în picioare pentru că ploua destul de tare în Piața Unirii, piesa “Must Be Blood” a fost foarte interesantă și mi-ar plăcea să o revăd în totalitate într-o sală sau pur și simplu într-o seară mai senină J.

Pentru mine atracția serii a fost proiecția de la H33 – Omul MicoMacro. Combinația de muzică ambientală și videomappinga fost excelentă și aș fi putut privi ore întregi opera lui Kero Zen, un artist stradal de care am aflat în urmă cu câteva luni la TED X Eroilor.

omul macro cluj

Și să știți că nu s-a dormit nici ziua la Cluj, pentru că am avut o ocazie foarte faină la Someș Delivery: să ne dăm cu barca și caiacul pe râu. Pe lângă o mulțime de alte evenimente și pentru cei mici și pentru cei mari, asta cred că a fost atracția principală. Ideea unui Someș navigabil prinde tot mai mult contur și în acest weekend a fost primită cu brațele deschise de oameni.


Articol realizat de Simona Criste

photo: Vlad CupsaLasă un răspuns

Site creat de