Sport

Ce functii performante are o bicicleta fitness? Iata cum sa profiti la maximum de ele!

bicicleta fitness e1658324550983

Te intrebi cum ai putea dobandi o forma fizica excelenta cu ajutorul unui echipament sportiv pe care sa-l poti folosi fara probleme chiar la tine acasa? Bicicleta fitness este una dintre cele mai eficiente solutii, avand functii profesionale competitive, dimensiuni potrivite interioarelor unei locuinte si mecanisme silentioase. Daca te gandeai ca ai putea deranja vecinii la fiecare utilizare sau ca ai ocupa foarte mult spatiu din incaperea in care ai amplasa-o, uita aceste ganduri! Modelele au acum un design modern, dimensiuni diverse, iar programele de rulare nu sunt deloc zgomotoase.

Echipament complex cu grade variate de dificultate

Cauti o bicicleta fitness care sa fie potrivita pentru tine? Exista mai multe categorii din care poti sa alegi, precum: gama destinata uzului profesional, recumbent, pliabile, de uz casnic, de uz comercial, airbike sau modelele mini. In functie de obiectivele pe care doresti sa le atingi, modelele disponibile pe piata se vor dovedi extrem de utile, avand programe de antrenament ce includ noi provocari si o mare varietate de exercitii.

Pe langa rutinele pre-setate in memoria consolei digitale din dotarea acestor echipamente, vei avea la dispozitie si exercitii de tip HIIT sau Tabata, care te vor solicita la maximum si te vor apropia foarte rapid de obtinerea rezultatelor si obiectivelor mult dorite.

Design modern si confortabil

Bicicletele au un design modern care ofera o pozitie comoda ce nu suprasolicita spatele in timpul utilizarii, au impact redus asupra articulatiilor, contribuie la intarirea genunchilor si cresc rezistenta organismului la efort fizic. Daca in cazul alergarii se exercita presiuni importante pe articulatii, exercitiile la bicicleta fitness nu mai streseaza aceste elemente de legatura atat de importante in corpul uman. Astfel, poti exersa in voie pe modelul ales, chiar daca ai probleme cu gleznele, genunchii sau soldurile.

Stiai ca pedalarea contribuie la hidratarea naturala a articulatiilor si la intarirea musculaturii din jurul genunchilor? In acest fel, vei avea mai multa siguranta si putere la nivelul picioarelor. De asemenea, posibilitatea de a ajusta rezistenta la pedalare si varietatea programelor de antrenament dezvoltate, in functie de obiectivele urmarite, isi aduc un aport major la fiecare utilizare. Achizitionand orice tip de bicicleta fitness, te poti bucura de un antrenament eficient acasa, fara riscuri de accidentare.

Poti opta pentru variante cu 8 niveluri de rezistenta, computer cu afisaj usor de citit si un control simplu, intuitiv, cu 3 butoane RESET, MODE si SET. Calculatorul va masura date importante despre exercitiile efectuate, cum ar fi: timpul, viteza, distanta, caloriile, kilometrajul si pulsul. Modelele prevazute cu senzori de puls pot masura ritmul cardiac, tinand evidenta acestuia in timpul antrenamentului.

Modelele airbike, pentru un antrenament cardio ca la carte

Bicicleta airbike este ideala pentru antrenamentele cardio full-body. Pe langa exercitiile deosebit de eficiente pe care le permite, un airbike te va ajuta sa soliciti musculatura, fara a forta  incheieturile. Fie ca esti incepator, fie sportiv de performanta, un airbike va fi aparatul ideal atunci cand vei dori sa desfasori un antrenament cardio eficient. Intrucat se bazeaza pe forta de frecare cu aerul, rezistenta la pedalare nu va avea o limita superioara, solicitand chiar si cei mai exersati muschi.

Alege o bicicleta fitness daca iti doresti un antrenament complet! Toate grupele musculare vor fi angajate la efort, iar functionarea sistemului cardiovascular va fi clar imbunatatita. Cu acest echipament vei obtine un corp superb si o stare de sanatate excelenta.Lasă un răspuns

Site creat de