Social & Cultura

Ce i-ar plăcea iubitului tău de ziua lui? Nu, nu e ce crezi

cadou iubit

Bineînțeles, dragostea ta este un cadou mai mult decât suficient pentru a marca ziua lui de naștere.

Dar nu strică și ceva mai material. Iar cu atâtea magazine și magazinașe, e ușor să-ți pierzi cumpătul printre rafturi sau site-uri. De aceea, pentru această zi specială din viața lui, am întocmit o listă cu daruri care, deși par clasice, au anumite detalii care le fac speciale.

  1. Carcasă anti orice

Bărbații nu sunt foarte grijulii cu telefoanele lor. Deși le prețuiesc foarte mult. Așa că o husă care să le învăluie tehnologiile preferate într-un strat protector e fix ce trebuie. O companie londoneză produce huse rezistente practic la orice, cu o tehnologie numită Air Shock™. Se numesc Mous și livrează în toată lumea.

Iar ca să nu se uite ciudat la tine că a primit doar o carcasă de ziua lui, ia-i și un telefon nou. Și nu, nu trebuie să te dai peste cap de trei ori. Pentru că în ultima vreme poți obține un card de credit rapid și să cumperi telefoane în rate fără dobândă* de aproape oriunde.

  1. Robă de Hugh Hefner

Orice bărbat s-a visat playboy la un moment dat. Și chiar dacă s-a maturizat între timp și a înțeles că tu ești singura femeie de care are nevoie, puteți râde împreună pe subiectul ăsta. Cumpără-i un halat din material mătăsos, cu finisaje stilate și foarte comod. Demn de un domn încrezător și relaxat.

  1. Glob cu istoric

Cu siguranță ai un aventurier lângă tine. Un om care visează la hotare îndepărtate, cărări nebătute și civilizații noi. Un om care colecționează experiențe așa cum alții colecționează timbre. Și se mândrește cu fiecare destinație pe care a „cucerit-o”. Așa că-i va plăcea la nebunie acest glob pământesc din plută, în care poate marca cu piuneze toate locurile vizitate.

  1. Portofel de carduri, cu protectie RFID

În trecut, se spunea că oamenii din regalitate nu purtau niciodată cash asupra lor. Din punctul ăsta de vedere, suntem tot mai regali cu toții, mai ales de când a luat avânt plata cu cardul. Oferă-i regelui tău un cadou frumos și util, cum este acest portofel subțire pentru toate cardurile lui de credit sau de debit. Iar ca să fie și modern, alege unul cu protecție RFID, împotriva tentativelor de furt electronic.

  1. Mănuși retro pentru șofat

Dacă bărbatul din viața ta este un împătimit auto – și probabil că este – va aprecia foarte mult un cadou care-i sprijină pasiunea. De exemplu, o pereche de mănuși din piele perforată, speciale pentru condus. Sunt practice, inedite și incredibil de stilate, indiferent dacă le va folosi la volanul unui diesel din 2001 sau al unei mașini de epocă. Și parcă oferă mai multă prestanță decât odorizante sau camere de bord.

Orice ai alege pentru ziua bărbatului pe care îl iubești, ține minte că există mereu soluții mai creative și utile decât clasicele cămăși și seturi de colecție pe care nu le va folosi niciodată. Și chiar dacă unele cadouri sunt mai scumpe decât altele, poți alege în libertate dacă îți planifici cu atenție bugetul. Un mare ajutor în acest sens este, de exemplu, un card care-ți împarte cumpărăturile în rate, precum CardAvantaj.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.Lasă un răspuns

Site creat de