Uncategorized

Ce inseamna ISU? – Intrebarea care le-a pus probleme clujenilor

Ce inseamna ISU

Ce inseamna ISU? – Intrebarea care le-a pus probleme clujenilor

In urma tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti, in care 60 de tineri si-au pierdut viata, abrevierea ISU a aparut tot mai des in presa, dar si pe buzele oamenilor de rand.

Grigore Florea si Alexandru Chivari, ambii studenti la Facultatea de Teatru si Televiziune din Cluj-Napoca au primit ca tema sa realizeze un VOX POPULI, in cadrul materiei „Teoria si practica mass-media”. Astfel, le-a venit ideea de a-i intreba pe clujeni ce inseamna ISU. Acestia au intrebat oameni din diferite categorii (varsta, sex, ocupatie). O parte dintre cei intervievati au stiut ce inseamna ISU, insa au existat si clujeni care au intampinat probleme la intrebarea studentilor.

Initial ne-am gandit la mai multe intrebari, insa in final am decis, alaturi de colegul meu sa ii intrebam pe clujeni ce inseamna abrevierea ISU, deoarece in ultima vreme a devenit un cuvant actual. A fost un numar mare de clujeni care nu au stiut ce inseamna, iar noi credem ca ar trebui, cu totii, sa fim mai informati; mai ales cu privire la instutiile care ne deservesc direct pe noi, cetatenii” a declarat pentru Cluju`.RO, Grigore Florea.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj isi are sediul pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 si este condus de colonelul Moldovan Ion.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de