Uncategorized

Ce inseamna ISU? – Intrebarea care le-a pus probleme clujenilor

Ce inseamna ISU

Ce inseamna ISU? – Intrebarea care le-a pus probleme clujenilor

In urma tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti, in care 60 de tineri si-au pierdut viata, abrevierea ISU a aparut tot mai des in presa, dar si pe buzele oamenilor de rand.

Grigore Florea si Alexandru Chivari, ambii studenti la Facultatea de Teatru si Televiziune din Cluj-Napoca au primit ca tema sa realizeze un VOX POPULI, in cadrul materiei „Teoria si practica mass-media”. Astfel, le-a venit ideea de a-i intreba pe clujeni ce inseamna ISU. Acestia au intrebat oameni din diferite categorii (varsta, sex, ocupatie). O parte dintre cei intervievati au stiut ce inseamna ISU, insa au existat si clujeni care au intampinat probleme la intrebarea studentilor.

Initial ne-am gandit la mai multe intrebari, insa in final am decis, alaturi de colegul meu sa ii intrebam pe clujeni ce inseamna abrevierea ISU, deoarece in ultima vreme a devenit un cuvant actual. A fost un numar mare de clujeni care nu au stiut ce inseamna, iar noi credem ca ar trebui, cu totii, sa fim mai informati; mai ales cu privire la instutiile care ne deservesc direct pe noi, cetatenii” a declarat pentru Cluju`.RO, Grigore Florea.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj isi are sediul pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 si este condus de colonelul Moldovan Ion.Lasă un răspuns

Site creat de