IT

Ce opţiuni ai dacă eşti în căutarea unui smartwatch

smartwatch

Ceasurile de tip smartwatch au acaparat piaţă. Studiile arată că ceasurile clasice vor fi înlocuite într-o mare măsură, în anii care vor urma, de smarwatch-uri.

Dacă şi tu eşti în căutarea unui smartwatch, te invităm să citeşti mai jos câteva caracteristici ale ceasului Huawei Watch 3.

Finisajul rotund şi ecranul curbat al HUAWEI WATCH 3 Pro îi oferă un design clasic şi fluid. Cadranul din titan şi sticlă din safir ale smartwatch-ului HUAWEI WATCH 3 Pro îţi aduc acel look profesionist în fiecare secundă a zilei. Şi datorită afişajului AMOLED mare, de 1.43″, în culori ultra vii, poţi să te bucuri mai intens de orice moment care ţi se dezvăluie.

Seria HUAWEI Watch 3 este prevăzută cu o arhitectură cu chipset dual care nu numai că îmbunătăţeşte performanta puterii, dar duce şi la obţinerea unei procesări mai echilibrate. Combinând şi algoritmul inteligent de salvare a energiei 3.0, vei obţine o durată de viaţă a bateriei care poate să susţină o monitorizare permanentă a sănătăţii şi a activităţilor fitness, timp de mai multe zile. Cu HUAWEI Watch 3 Pro, poţi să te bucuri de 5 zile de utilizare în scenariul tipic al Modului Smart şi de o utilizare incredibilă de 21 de zile în Modul Ultra.

Seria HUAWEI WATCH 3 Pro are imagini fresh şi moderne preinstalate, inclusiv imagini animate, pentru a aduce cu adevărat la viaţa lucrurile care îţi plac. Există peste 1.000 de modele disponibile în HUAWEI WATCH Face Store. De asemenea, poţi să îţi creezi propriile imagini de fundal pentru ceas.

Prin aplicaţiile sale, seria HUAWEI WATCH 3 Pro devine perfect optimizata. Organizată pe un display de tip grila, clar, uşor de navigat, interacţiunea cu fiecare aplicaţie devine complet fluidă şi uşoară.

Descarcă aplicaţiile direct pe HUAWEI WATCH 3 sau HUAWEI WATCH 3 Pro prin AppGallery, magazinul de aplicaţii HUAWEI, instalată pe dispozitiv. Găseşte aplicaţii terţe pentru muzică, fitness, instrumente zilnice, călătorii etc.

Prin tehnologia eSIM, seria HUAWEI WATCH 3 Pro funcţionează ca un dispozitiv de comunicaţii independent. Efectuezi apeluri, redai muzica şi descarci aplicaţii fără conectare la telefonul tău.

Afli imediat nivelul tău de SpO2 prin TruSeen 4.5+ care foloseşte tehnologia avansată a luminii să detecteze cu precizie moleculele de oxigen din sânge, chiar şi în condiţii de temperatura scăzută şi altitudine înaltă. Şi cu consumul redus de putere al TruSeen 4.5+, vei putea să îţi monitorizezi în permanenţă nivelurile de oxigen din sânge.

Vezi monitorizările zilnice şi săptămânale ale paşilor tăi, ale perioadelor de activitate, caloriilor arse, calitatatii somnului, nivelurilor de stres şi ale multor altele.

Foloseşte detectorul de temperatura a pielii de pe seria HUAWEI WATCH 3 Pro şi vei şti imediat dacă temperatura ta este ridicată. Supraveghează-ţi sănătatea, ca să poţi să ai în permanenţă grijă de tine, în cel mai bun mod posibil.

Un tracker de fitness complet la încheietura ta. Bucură-te de peste 100 de moduri de exerciţii fizice — 19 moduri pro, pentru sporturi de interior şi exterior şi 85 de moduri personalizate, cu detectarea automată a exerciţiilor pentru 6 dintre cele des folosite tipuri de exerciţii fizice. Consulta toate informaţiile de sănătate afişate în aplicaţia HUAWEI Health de pe telefonul tău şi bucură-te de monitorizarea superioară a traseului, atunci când te afli în exterior, cu senzorul de locaţie GNSS multimodal.Lasă un răspuns

Site creat de