Social & Cultura

Ce posibilitati iti ofera o clinica stomatologica pentru a achita implantul Fast and Fixed?

Ce posibilitati iti ofera o clinica stomatologica pentru a achita implantul Fast and Fixed?

Pusa la punct de firma Bredent, o firma germana cu experienta in domeniul implanturilor dentare, procedura de tratament Fast and Fixed castiga din ce in ce mai multa popularitate. Aceasta are la baza un sistem revolutionar de implanturi dentare si faciliteaza reabilitarea danturii chiar si in cazurile clinice foarte grave.

Intrucat foloseste un numar mic de implanturi, procedura nu isi dezminte numele, fiind extrem de rapida si eficienta. Astfel, pacientul poate pleca in maximum 24 de ore cu dantura complet refacuta si perfect functionala!

Beneficiile implanturilor germane

Pacientiii care aleg aceasta forma de tratament vor beneficia de cateva avantaje care merita mentionate:

  • Dinti in aceeasi zi – Daca implanturile dentare clasice necesita o perioada de minimum 3 luni pentru osteointegrare, cu metoda germana proteza se poate construi in doar cateva ore de la interventia chirurgicala. Astfel, pacientii vor pleca din clinica in aceeasi zi cu zambetul complet restabilit!
  • Este eliminata necesitatea procedurilor pregatitoare – Un alt mare avantaj al procedurii Fast and Fixed este ca nu mai sunt necesare operatiile de aditie de os sau de lifting de sinus. Lucrarea se bazeaza pe utilizarea portiunilor de os existente pe maxilarul pacientului si evitarea nervilor sau a zonelor sensibile.
  • Este o procedura minim invaziva – Intrucat foloseste un numar mult mai mic de implanturi decat metoda traditionala, sistemul german implica mai putine incizii. De asemenea, are elemente inovatoare care cresc eficienta, stabilitatea si durabilitatea lucrarii.
  • Costa mai putin – Numarul mic de implanturi necesare in sistemul Fast and Fixed, lipsa necesitatii lucrarilor pregatitoare si durata mica a interventiei ofera pacientilor un alt avantaj mare! Este vorba despre costurile care sunt mai mici decat in cazul tratamentelor clasice.
  • Redobandirea calitatii vietii si a increderii in sine – Majoritatea pacientilor care au beneficiat de procedura de tratament Bredent au declarat ca viata lor s-a schimbat mult in bine! Dupa recuperare, ei au putut manca multe dintre alimentele la care fusesera obligati sa renunte, au putut vorbi fara retineri, si-au redobandit frumusetea zambetului si, totodata, increderea in sine. Toate acestea au crescut calitatea vietii si i-au facut mai fericiti.
  • Senzatia unei danturi care arata, se simte si functioneaza aproape la fel ca cea naturala – Dantura nou realizata pe baza sistemului Fast and Fixed seamanana si functioneaza aproape identic cu cea naturala. De asemenea, reface fizionomia pacientilor care, pur si simplu, vor intineri cu cativa ani!

Pretul tratamentului si metode de plata

Costul final al lucrarii realizate pe sistemul Bredent se stabileste in functie de cazul clinic si necesitatile pacientului. Acesta este riguros calculat inca de la inceput si poate fi acoperit cu un card de credit prin rate lunare timp de mai multe luni.

Prin urmare, pe langa o echipa de specialisti cu experienta, materiale si tehnologie germana, clinica stomatologica vine in intampinarea pacientilor cu facilitati de finantare si metode de plata adaptate dupa posibilitatile acestora:

  • plata in sase rate si fara dobanda prin intermediul unui card de credit Star oferit de Banca Transilvania;
  • plata in 18, 24 sau chiar 36 de rate cu dobanda de 19% pe an printr-un card de credit Optimo Card oferit de Credit Europe Bank;
  • plata in 12 rate fara dobanda prin card Avantaje tot prin Credit Europe Bank;
  • plata in 60 de rate sau in 5 ani printr-un credit de nevoi personale.

Intrucat se poate opta pentru plata esalonata in rate, cu sau fara dobanda, pe durata a sase sau chiar 60 de luni, banii nu vor sta in calea zambetului tau! Alege si tu sistemul Fast and Fixed si redobandeste-ti confortul si bucuria de a trai!

implant fast and fixed
Fast and Fixed


Lasă un răspuns

Site creat de