Din Zona

Ce poţi face în weekend-urile friguroase

Deşi am avut parte de o toamnă călduroasă (temperaturi mult mai ridicate decât media normală), iarna îşi intra încet în drepturi.

Aşa cum este în mod firesc, majoritatea dintre noi încercăm să evităm să petrecem timp liber în frig, motiv pentru care căutăm activităţi pe care le putem face acasă, în special în weekend-uri când timpul este de partea noastră.

Cea mai comună activitate ar fi vizionarea de filme sau seriale. Cu o cană de ceai în mână, fie că suntem singuri sau nu, filmele şi serialele ne fac să pierdem noţiunea timpului. Listele din care poţi alege ce să urmăreşti sunt extrem de lungi, astfel că acest lucru nu este o problemă. Dacă doreşti, însă, ceva mai educativ, poţi opta pentru documentare.

Activitatea specifică sezonului rece este, spunem noi, cititul. Parcă venirea iernii te face într-o oarecare măsură să iei o carte în mână, să te înveleşti cu cea mai groasă plapumă şi să uiţi de tine printre rândurile din cartea favorită.

Jocurile pe console (PlayStation, Xbox, Nintendo, etc.) sunt extrem de apreciate, mai ales în rândul copiilor, dar şi de adulţi. Gama de jocuri este una extrem de variată, pentru toate gusturile. Cu siguranţă, iarna va trece mult mai repede când prietenii ţi se alătură la un joc pe Xbox sau PlayStation.

De asemenea, poţi opta pentru jocurile de societate: Activity, Rummy, Twister, Dixit, etc. Indiferent pe care îl vei alege, acest tip de jocuri va fi apreciat de toţi prietenii tăi.

O variantă inedită de petrecere a timpului liber ar putea fi jocurile online. Jocuri sloturi, de exemplu, reprezintă o variantă de petrecere a timpului liber pentru mulţi romani. În sezonul rece, stând în pat şi cu laptop-ul în braţe poţi să te bucuri de timpul liber într-o manieră diferită.

Indiferent de activitatea pe care o vei practica în weekend-urile friguroase, important este să fii alturi de familie şi cei dragi, iar timpul va fi valorificat mult mai bine.



Lasă un răspuns

Site creat de