Social & Cultura

Ce poţi pierde dacă nu foloseşti serviciile profesioniste de închirieri auto Cluj?

Ce poti pierde daca nu folosesti serviciile profesioniste de inchirieri auto Cluj?

Multe firme din Capitala Ardealului se uita atent la costul pe care il implica transportul si pentru ca isi doresc cat mai multe beneficii si au in vedere un raport calitate-pret cat mai bun, aleg de cele mai multe ori serviciile de inchirieri auto Cluj.

Un bun manager de firma stie ca un parc de masini ridica totalitatea cheltuielilor de transport cu mult peste necesitatea si capacitatile financiare ale societatii. Tariful practicat de serviciile de inchirieri auto le face insa pe acestea mult mai rentabile decat costurile initiale de achizitie si cheltuielile de intretinere pentru mai multe masini, cu atat mai mult cu cat firma respectiva nu isi obtine profitul prin  activitati de transport persoane.

Pentru ca numarul companiilor care ofera servicii de inchirieri auto Cluj s-a inmultit in ultimii ani, un manager de firma trebuie sa se fereasca de companiile fantoma, ale caror servicii sunt indoielnice si care incurajeaza taxarea abuziva a clientilor, utilizand diferite tertipuri care ocolesc legislatia in vigoare pentru a scadea tarifele si care te vor abandona atunci cand ai nevoie mai mare de ele.

Totodata, este bine ca firmele care opteaza pentru folosirea serviciilor de inchirieri auto Cluj sa aleaga cele mai avantajoase oferte, astfel incat sa satisfaca necesitatile de transport si sa beneficieze de cat mai multe avantaje in pretul platit pentru acestea.

Iata ce poti pierde daca nu folosesti serviciile profesioniste de inchirieri auto Cluj:

Optiunea de a rezerva facil prin Call-Center dedicat si online

Oricand iti sunt necesare serviciile de inchirieri auto in Cluj, ai la dispozitie optiunea de a rezerva usor masina sau microbuzul necesar pentru transport, prin Call-Center, unde vei fi intampinat de operatori dedicati, care iti vor pune la dispozitie toate facilitatile de care ai nevoie pentru siguranta si confort in timpul deplasarii. Acesta este disponibil 24/7 la compania FocusRent si vei beneficia de autovehiculul inchiriat in cel mai scurt timp, iar acesta va fi pregatit pentru deplasare. In situatia in care preferi rezervarea pe internet, beneficiezi de un calculator care iti va arata intr-un mod transparent orice fel de cheltuiala, de baza sau optionala, fara niciun fel de taxe suplimentare, asa cum ai putea gasi pe alte site-uri de rezervari.

Servicii de inalta calitate la preturi competitive

Serviciile premium nu mai sunt inaccesibile. Cand apelezi la serviciile de inchirieri auto Cluj, ai la alegere autovehicule dintr-o gama bogata de marci auto si clase diferite, precum: economy, luxury, SUV, 4×4 si microbuze. Serviciile de inalta calitate presupun un parc auto ingrijit si intotdeauna mai nou de 5 ani. Fiecare dintre aceste automobile are toate taxele, asigurarile si verificarile periodice la zi (ITP, RCA, full Casco si rovinieta incluse in pret) si il poti folosi imediat dupa predare, intrucat vine cu un plin de combustibil, pentru ca tu sa te poti bucura de calatorie fara niciun fel de limita de kilometri.

Beneficiezi de reduceri prin cardul de membru

Acest card de membru nu iti ofera beneficii numai din perspectiva unei inchirieri mai facile si mai rapide, ci acesta forma de fidelizare a clientului te va face sa revii la serviciile de inchirieri auto Cluj. Mai mult decat atat, firmele pot beneficia de tarife preferentiale, cu reduceri de 10% pentru oricare dintre automobilele inchiriate!Lasă un răspuns

Site creat de