Social & Cultura

Ce produse trebuie să îţi ofere furnizorul tău de papetărie?

papetarie

In DEX, cuvantul papetarie este definit drept „magazin sau raion dintr-o librarie in care se vand caiete, hartie, creioane, penite etc” sau drept totalitatea articolelor „obtinute sub forma de foi (hartie, carton)” si a „obiectelor din pasta de fibre celulozice”. Multi oameni sunt obisnuiti sa cumpere astfel de produse din librarii, insa trebuie sa stii ca exista o varianta mult mai simpla: aceea de a le achizitiona online.

OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, iti pune la dispozitie o mare varietate de produse, de la instrumente de scris la rechizite si de la cadouri funny la dulapuri, vestiare si fisete metalice. In acest articol, ne vom concentra, insa, pe produsele din hartie si plicuri, care sunt impartite pe site-ul furnizorului in nu mai putin de 17 categorii:

– hartie de copiator si cartoane;

– role de hartie plotter;

– hartie pentru imprimante matriciale;

– hartie de scris;

– role pentru fax, role pentru case de marcat;

– notes-uri adezive, cuburi de hartie;

– caiete pentru birou;

– tipizate;

– plicuri din plastic;

– plicuri din hartie;

– plicuri adezive portdocumente pentru colete;

– hartie autocopiativa;

– calc si hartie milimetrica;

– etichete autoadezive si autocolante;

– hartie foto;

– cartoane speciale pentru carti de vizita;

– bloc notes-uri, registre si repertoare.

Aceste produse de papetarie sunt realizate din diverse tipuri de hartie: carton color, hartie de copiator color, hartie simpla, autocopiativa, mata, lucioasa, super lucioasa, reciclata, din carton mat, lucios sau super lucios. Dimensiunile acestora variaza intre 20 x 50 de milimetri si 320 x 455 de milimetri, iar formatul se incadreaza in urmatoarele categorii: A7, A6, DL, A5, A4, A4+, A3, A3+, A2, A1, A1+, A0, A0+, A0++ si SRA3.

Articolele de papetarie din oferta OfficeClass.ro au o liniatura dictando, de matematica sau velina si un mod de lipire gumat, siliconic sau autoadeziv (in cazul plicurilor si al post it-urilor). Cat despre numarul de file, acesta variaza intre 40 si 200.

Pe langa hartia clasica, alba, exista si cateva produse de papetarie din hartie color. Este vorba despre topurile pentru imprimante matriciale A3 si A4, care sunt disponibile in nuante de roz si verde.

Toate aceste produse provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, precum Clairefontaine, 3M, Donau, Elba, Faber Castell, Forpus, Herlitz, Kodak, Leitz, Mondi, Oxford, Pelikan, Pigna, Post-it, Sigel sau Schoellershammer. Acest lucru le garanteaza calitatea si durabilitatea si te asigura ca faci o investitie rentabila pe termen lung, daca alegi sa le achizitionezi.

In plus, OfficeClass.ro desfasoara constant promotii la articolele de papetarie si nu numai, pe care le vei gasi la preturi mult reduse fata de cele obisnuite. Astfel, poti cumpara un top de 500 de coli de hartie pentru copiator A3, clasa A, la numai 54,34 de Lei sau 1.000 de plicuri de hartie pentru corespondenta C5, gumate, cu clapa V, la numai 124,62 de Lei (o reducere de 34,11 Lei fata de pretul obisnuit).Lasă un răspuns

Site creat de