Social & Cultura

Ce rase de caini sunt potrivite pentru copii?

rase de caini

Stiati ca exista aproximativ 1 milion de muscaturi de caine care apar, in fiecare an? Veti fi, mai surprinsi, cand 65% -70% din aceste muscaturi de caine, sunt asupra copiilor mici.

Majoritatea acestor incidente (61%) au loc acasa sau intr-o locatie cunoscuta. In primul rand, suna infricosator, dar toate aceste accidente pot fi impiedicate daca cercetati cu atentie rase de caini potrivite pentru copii.

Cainii si oamenii au impartasit intotdeauna o legatura speciala si atunci cand exista un copil in familie, aceasta legatura are un nou inteles. Se observa, in mai multe circumstante, cum un caine devine mai grijuliu si mai protector fata de copil.

Iata, mai jos, 3 rase de caini potrivite pentru copii:

Rasa Beagle

Desi au fost, initial, crescuti pentru a fi vanatori, acesti caini sunt, fara indoiala, cea mai buna rasa pe care copilul dumneavoastra o poate avea ca si companie. Beagle nu prea iubesc animalele mici de casa, dar sunt absolut adorabili cu copiii din jur. Aceasta rasa are nevoie de exercitii regulate pentru a preveni obezitatea si ce mod mai bun de a face asta exista, daca nu sa mearga toata ziua in spatele copiilor, mereu entuziasti?

Este, prin natura sa, o rasa blanda, dulce si iubitoare si va va ingriji neconditionat copilul. Cu plimbari regulate, exercitii, rutina si un model predeterminat de dieta, un beagle poate deveni, cu usurinta, cel mai bun prieten al copilului dvs.

Rasa buldog

In ciuda aspectului sau infricosator, un buldog este foarte afectuos si poate deveni un favorit de familie in cel mai scurt timp. Cand sunt catelusi, aceasta rasa este plina de energie si este perfecta pentru copiii dumneavoastra, sa alerge si sa se joace atat timp cat vor. In timp ce imbatranesc, devin mai calmi si mai inceti.

Stiati ca buldogii sunt caini de paza? Ei dobandesc destul de usor abilitati puternice de conducere si ceea ce ii face perfecti este faptul ca ii pot face pe copii sa se simta in siguranta atunci cand animalul lor de companie este in jur.

Rasa bichon

Plin de viata si energie, un Bichon va va face sa zambiti, cu blanita lui ca zapada alba si felul lui de a fi dulce. Desi blana lui ar necesita ingrijire regulata, aceasta rasa nu naparleste deloc. Acest lucru il face ideali pentru copii, deoarece exista bucurie din ambele parti.

Deoarece este o rasa mica, copiii, mai in varsta, ar trebui sa faca parte din procesul de instruire pentru a intelege modul in care au nevoie de exercitii regulate, dar si excursii. Sunt o rasa foarte jucausa si ar putea deveni cu usurinta centrul atentiei in familie. Ei sunt, de asemenea, destul de sensibili prin natura lor.Lasă un răspuns

Site creat de