Lesaffre Romania proiecteaza, produce si comercializeaza solutii la standarde inalte privind panificatia, nutritia si sanatatea. Inovatiile tehnice, dorinta continua de dezvoltare si cunostintele bine fundamentate in domeniu au condus compania la parteneriate puternice cu jucatori de top din tara si cu publicul larg.
Serviciile pe care Lesaffre Romania le pune la dispozitie clientilor se numara urmatoarele directii:
- Dezvoltare de produse si servicii
Strategia majora a companiei este cercetarea si dezvoltarea de produse si servicii. In cadrul companiei exista o divizie speciala care se ocupa de cercetarea si dezvoltarea, in principal pe drojdie si partile sale componente, inclusiv aplicarea in diverse produse de panificatie, fabricarea berii, vinului sau in nutritia si sanatatea umana si animala.
Aceasta directie vizeaza imbunatatirea constanta a proceselor de productie si implicit a calitatii produselor existente. Acest lucru pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor cu produse inovatoare.
- Suport Tehnic
Pe langa dezvoltarea continua a serviciilor, Lesaffre sustine schimburile de cunostinte. Astfel, tehnologiile intervin direct in unitatile de productie ale clientilor care au nevoie. Mai mult decat atat, centrul Baking Center ofera consiliere personalizata, testarea de noi produse in conditii reale si ajustarea acestora pentru a ajunge la forma ideala. Toate luand in considerare valorile companiilor cu care Lesaffre lucreaza si provocarile intampinata de acestia in fiecare zi. Astfel, propun procese noi, formule noi de ingrediente si amelioratori de panificatie care sa imbunatateasca si tipuri noi de drojdii care sunt in concordanta cu aplicabilitatea acestora.
- Analiza senzoriala
Centrul de analiza senzoriala creat de Baking Center este un laborator perfect echipat pentru evaluarea produselor. Pune la dispozitie clientilor instrumente analitice inn gust si textura. Astfel, clientii pot dezvolta cu usurinta produse noi impreuna cu echipa tehnica. Mai mult, centrul ii ajuta sa isi pozitioneze corect produsele proprii pe piata, cercetand cu atentie produsele concurente. Un bonus mare este ca acestia primesc feedback cu privire la caracteristicile privind gustul si textura produselor.
Analiza senzoriala realizata de acestia urmareste studierea caracteristicilor produselor in functie de toate cele cinci simturi. Se analizeaza amanuntit textura painii, gustul pentru toate tipurile de paine proaspata si toast, aromele, compelxitatea produselor. Totul pentru a oferii solutii adaptate cerintelor clientilor sai.
Lesaffre Romania ofera servicii calitative pentru clientii sai in toate zonele. De la dezvoltarea de produse la analize temeinice si testari profesioniste ale produselor. Toate pentru a imbunatatii afacerea dumneavoastra.