IT

Ce trebuie sa stii despre optimizarea unui site off page si cum te poate ajuta InstaPress

Ce trebuie sa stii despre optimizarea unui site off page si cum te poate ajuta InstaPress

Atunci cand vorbim de optimizare seo off page, este important sa stim faptul ca toate actiunile se desfasoara in afara site-ului. Scopul principal este acela de a obtine cat mai multe linkuri de calitate. Pe InstaPress poti publica advertoriale in peste 120 de site-uri. De asemenea poti plasa o comanda de advertoriale catre copywriteri profesionisti, si nu doar atat.

Ce este seo off page?

Seo off page este despre a imbunatati pozitiile unui site in pagina de rezultate. Aceasta strategie include toate masurile care se pot lua in afara unui site pentru a se obtine rezultatul mentionat mai sus. Intra aici sa afli mai multe. Aceste masuri cumulate, ajuta la crearea mai multor backlink-uri de calitate. Ei bine, poate te intrebi de ce este nevoie de mai multe link-uri pentru ca un site sa fie cat mai bine pozitionat in Google?

Ei bine, pentru ca atat pentru Google cat si pentru alte motoare de cautare, aceste link-uri sunt modalitatea principala prin care site-urile se pot diferentia. Asta inseamna ca prin aceasta tehnica se selecteaza site-urile cu pozitiile cele mai bune in rezultatele cautarilor. De asemenea, aceste link-uri sunt vazute de Google ca si voturi de incredere din partea celorlalte site-uri.

Calitatea, cantitatea si diversitatea sunt cu siguranta cele trei ingrediente esentiale intr-o campanie de obtinere de backlink-uri si evident intr-o campanie de optimizare off page eficienta. Asa cum am spus la inceputul articolului nostru, pe InstaPress ai peste 120 de site-uri unde poti posta advertorialul dorit. In plus, alte site-uri noi sunt adaugate lunar.

Content marketing – Esential in campania de optimizare off page

Conceptul de content marketing nu este deloc unul nou. In prezent, majoritatea campaniilor de content marketing s-au mutat in online. De ce? Ei bine, pentru ca potentialii clienti si-au mutat atentia catre mediul online. Care sunt cele mai eficiente metode de a atrage atentia si de a distribui cat mai eficient continutul dorit?

Sa incepem cu Social Media. Retelele sociale ajuta oamenii sa interactioneze mai mult, intr-un mod simplu, rapid si foarte placut. Asadar, aproape toate eforturile campaniei de content marketing trebuie directionate catre retelele sociale pentru a obtine rezultatele cele mai bune. Oamenii proceseaza mult mai bine si mai repede o informatie care vine in format video.

Asta inseamna ca atunci cand creezi un filmulet interesant despre ceea ce ai de oferit, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Totodata, plasarea de advertoriale relevante in publicatii cunoscute sau de nisa te vor ajuta sa iti faci produsele/serviciile cunoscute.

Continut de calitate pentru rezultate excelente

continutul trebuie sa fie de calitate foarte buna si trebuie plasat in locul in care sunt cele mai mari sanse de a fi apreciat. Daca nu stii cum se scrie un advertorial, atunci poti plasa o comanda pe InstaPress. Acolo vei gasi copywriteri care lucreaza pe nise diferite. Alege nisa ta, plaseaza o comanda, si vei primi articolul tau in doar trei zile.

Fiecare actiune in parte care are legatura cu procesul de optimizare seo off page trebuie sa empatizeze cu potentialii clienti. Continutul trebuie sa fie unul cat mai atractiv dar si interesant si util in acelasi timp. Strategia de optimizare off page contine si alte elemente precum business reviews, postari relevante pe diverse forumuri si inscrieri in cataloage specializate.

In acest mod, tot demersul va fi unul cat se poate de natural, organic, iar rezultatele vor fi acelea pe care ti le doresti. Incearca platforma InstaPress, indiferent daca esti publisher sau advertiser. Cu siguranta vei gasi acolo tot ce iti doresti pentru a promova afacerea ta in mediul online, simplu, rapid, si eficient.Lasă un răspuns

Site creat de