Social & Cultura

Ce trebuie să știți despre gama Tefal Ingenio

gama Tefal Ingenio

Suntem sigură că majoritatea proprietarilor de case și toți bucătarii avizi sunt familiarizați cu marca de oală Tefal. De origine franceză, Tefal produce ustensile de gătit fiabile și de înaltă calitate de peste 60 de ani. O scanare rapidă prin dulapurile din bucătăria dvs. va scoate, probabil, unul sau două sau chiar mai multe articole de la această companie.

Unul dintre motivele pentru care oala Tefal a fost un nume de frunte pe scena ustensilelor de gătit, este faptul că ascultă proactiv de ceea ce au nevoie bucătarii casnici (și utilizatorii ca noi), înainte de a introduce soluții practice pe care le dorim. Și credem că gama Ingenio este ceva ce toată lumea își va dori cu adevărat, pentru că este un concept atât de simplu, dar executat cu brio, care oferă soluții la problemele de zi cu zi, cum ar fi depozitarea și comoditatea.

Cea mai mare „pretenție” a gamei de oală Tefal Ingenio este mânerul său detașabil pentru gătit. Folosiți oala pentru a găti în mod normal cu mânerul pe ea, dar odată ce îl scoateți, aceasta se transformă instantaneu în vas de servit. Mai mult, depozitarea vaselor devine o joacă de copii, deoarece toate se stivuiesc fără efort unele în altele (fără ca mânerele incomode să stea în cale). De fapt, economisiți cu până la 50% mai mult spațiu în dulapurile dvs.

Pentru a ne asigura că Ingenio își respectă cu adevărat numele (Ingenios), am gătit cu el și chiar trebuie să spunem că este tot ceea ce ne așteptam de la el, și chiar mai mult.

Iată câteva motive pentru care iubim și recomandăm cu desăvârșire gama de oală Tefal Ingenio Induction.

Are un aspect plăcut

De la bun început, tigăile Ingenio vă atrag cu adevărat atenția prin aspectul lor uimitor! Exteriorul este disponibil într-o serie de nuanțe bogate în culori (de la roșu catifelat la roz trandafiriu, albastru și negru) și este finisat cu o ușoară strălucire, ceea ce conferă o strălucire subtilă atunci când mutați oalele și tigăile.

Dimensiunile disponibile includ tigăie, tigăie wok și oală Tefal. Există totuși un motiv întemeiat pentru a face gama Ingenio atât de frumoasă, deoarece este menită să treacă de la gătit, la servit și la depozitat în frigider. Lăsând la o parte aspectul, apreciem, de asemenea, cât de solide se simt tigăile Alumnium în mâini. Există o grosime perceptibilă a tigăii în sine, precum și a învelișului antiaderent.

Suportă gătitul prin inducție:

Acum, acest lucru ar putea părea un lucru mărunt, dar realitatea este că mulți proprietari de case au făcut greșeala de a cumpăra oale și tigăi doar pentru a descoperi că nu sunt compatibile cu plitele cu inducție după ce le-au adus acasă. Ingenio vine într-o gamă compatibilă cu inducția, ceea ce înseamnă că este bună și pentru gătit pe gaz, ceramică și cuptor.

Antiaderentă în interior și în exterior:

Țineti cont de faptul că oala Tefal a fost dezvoltata special pentru gătit, servit și depozitat, așa că trebuie să arate cât mai bine atunci când trece de la plita de gătit la masa de luat masa. Datorită stratului exterior antiaderent, este nevoie doar de o ștergere rapidă pentru a îndepărta orice vărsare de pe pereții vaselor. De asemenea, vasele sunt rezistente la mașina de spălat vase, așa că nu trebuie decât să le băgați în mașina de spălat vase pentru o curățare rapidă.

De la gătit, la servit și la depozitare:

Imaginați-vă cantitatea de farfurii suplimentare pe care nu trebuie să le spălați atunci când puteți folosi același recipient pentru gătit, servit și depozitat! Ingenio reduce atât curățenia, cât și risipa de alimente, deoarece are capace de plastic care vă permit să păstrați resturile în frigider pentru a le putea încălzi din nou mai târziu. Aceasta este o soluție deosebit de utilă pentru familiile mici sau pentru persoanele care locuiesc singure.

Mâner foarte solid:

Dacă vă îngrijorează siguranța utilizării unui model de oala Tefal cu mânere detașabile, puteți sta liniștit atunci când folosiți Ingenio, deoarece mânerul său este incredibil de bine conceput și realizat. Inserțiile din oțel inoxidabil contribuie la robustețea mânerului, împreună cu un mecanism inteligent conceput cu un singur clic care vă oferă o prindere strânsă și fermă pe oală. Este nevoie de un pic mai multă forță pentru a apăsa pentru a elibera mânerul, astfel încât nu există nicio posibilitate să deblocați accidental mânerul. Potrivit Tefal, mânerul poate suporta o greutate de până la 10 kg și vine cu o garanție de 10 ani.Lasă un răspuns

Site creat de