Social & Cultura

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra mobilier de baie

mobilier de baie

Fie că optați pentru soluții suspendate sau pe podea, alegerea mobilierului este cheia pentru ca baia dvs. să arate așa cum vă doriți. Într-o încăpere în care spațiul este foarte limitat, este vital să alegeți mobilierul potrivit pentru a vă satisface nevoile de depozitare și pentru a profita la maximum de fiecare centimetru. Articolul nostru vă va ajuta să alegeți mobilierul potrivit pentru baia dumneavoastră.

Cea mai importantă piesă de mobilier de baie este cea care vă ține chiuveta, cunoscută sub numele de unitate de corp de chiuvetă. În funcție de faptul că alegeți un blat, sau un lavoar încastrat, puteți alege un corp de chiuvetă pentru a-l susține.

Mobilierul de chiuvetă este special conceput pentru ca o chiuvetă să poată sta pe el, să se așeze în el sau să facă parte integrantă din el. Pentru a vă oferi un plus de spațiu de depozitare, alegeți unul cu sertare încorporate.

Corpurile de chiuvetă sunt în general vândute sub formă de kituri pentru o instalare DIY simplă. Sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, materiale și dimensiuni. Sunt disponibile și unități cu blaturi simple în locul amplasării lavoarelor pentru depozitare. Acestea sunt ideale dacă doriți mobilier asortat și aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare

Dulapurile de baie sunt disponibile într-o gamă largă de modele: dulapuri simple, cu iluminare, dulapuri pentru medicamente și dulapuri cu oglindă. În general instalate deasupra chiuvetei, aceste dulapuri sunt ideale pentru depozitarea produselor de toaletă.

Unitățile înalte de mobilier de baie sunt o modalitate excelentă de a crea spațiu de depozitare de la podea la tavan și pot încorpora o varietate de sertare, compartimente, rafturi și oglinzi. Puteți alege între modelele cu carusel și cele statice, în variante suspendate pe perete sau pe podea.

Încercați dulapurile suspendate pe perete, rafturile, rafturile și cuburile pentru a oferi spațiu de depozitare util și pentru a adăuga o notă de stil băii dvs.

Aceste unități vin în multe tipuri și dimensiuni diferite și pot fi montate la orice înălțime pe care o alegeți. Sunt o modalitate excelentă de a profita de întreaga înălțime a pereților dvs. pentru depozitare.

Comodele de podea oferă spațiu de depozitare practic în două sau mai multe sertare. Aceste unități au de obicei o lățime de 60 cm, o adâncime de 49 cm și o înălțime cuprinsă între 87 și 90 cm. Pentru un aspect mai armonios, alegeți o comodă care să se potrivească cu dulapul dumneavoastră de toaletă și cu cada de baie.

Transformați-vă viața din baie cu gama de mobilier de baie modular, răspunsul frumos și inteligent la organizarea băii. Alegeți din modele contemporane și culori uimitoare pentru a crea o baie plină de stil și funcționalitate.

Selectați componentele de mobilier din gamă, de la dulapuri la lavoare, pentru a crea un aspect frumos și fără cusur.

Unele elemente de mobilier sunt dotate cu accesorii care combină diferite funcții, eliminând nevoia de mobilier suplimentar. Sistemele de depozitare inteligente combină caracteristici precum oglinzi pe uși, prize de curent încorporate, șine pentru prosoape, rafturi laterale, suporturi pentru uscător de păr și oglinzi de mărire. Unitățile de perete, dulapurile, unitățile înalte cu înălțime completă și jumătate de înălțime sunt toate disponibile cu echipamente încorporate și compacte pentru a satisface nevoile dvs. de baie.

Mai mult decât un simplu accesoriu, oglinda este un element esențial de mobilier de baie care luminează camera, creează o senzație de spațiu și adaugă o notă de stil. Există o gamă largă de opțiuni: oglinzi de perete, oglinzi cu uși de dulap și oglinzi cu neoane, spoturi sau iluminare din spate sunt doar câteva dintre tipurile disponibile.

Oglinzile de perete se pot adapta cu ușurință la toate stilurile de baie. De obicei, acestea se pun deasupra chiuvetei, dar le puteți pune oriunde doriți. Veți găsi modele pătrate și dreptunghiulare într-o varietate de dimensiuni.

În funcție de mărime, acestea pot fi ancorate de perete sau lipite cu adeziv sau chiar cu ventuze.

Oglinzile iluminate luminează spațiul din față cu o lumină mai blândă decât un reflector sau o lampă suspendată. În zilele noastre veți găsi oglinzi iluminate extrem de elegante, cu iluminare LED și oglinzi retroiluminate hiper-tendință. Luminile de iluminare le fac perfecte pentru a lumina camerele mai întunecate sau pentru băile lipsite de lumină naturală, creând o iluzie de lumină și spațiu.



Lasă un răspuns

Site creat de