IT, Important

Cea de-a treia ediţie a #defineSchool, şcoala de antreprenoriat în IT dedicată tinerilor, a ajuns la final

#defineSchool

În perioada 10-16 septembrie a avut loc școala de vară #defineSchool, o inițiativă care își propune să ajute la formarea următoarei generații de antreprenori din IT-ul românesc.

#defineSchool este un program de 6 zile dedicat studenților și tinerilor angajați cu vârste între 20 și 26 de ani interesați de lansarea unui start-up. Aceștia au ocazia să învețe tainele antreprenoriatului direct de la traineri și antreprenori de succes din domeniul IT.

Participanții au fost împărțiți în 5 echipe, fiecare echipă pornind cu o idee proprie având sarcina să contruiască un model de start-up funcțional. În fiecare zi, participanții au bifat câte un element esențial din dezvoltarea unor start-up-uri, iar printre temele training-urilor se numără și Idea Generation, Idea Validation, Business Model Canvas, Customery Discovery and Segmentation, Marketing & Growth Hacking, Product Development și Pricing for start-ups. Trainerii acestei ediții au fost Mircea Vădan (co-fondator Cluj Startups & Startups Program Manager How to Web), Adrian Pica (fondator și editor @ 150sec.com, product manager @ Telenav), Ciprian Pașca (Managing Partner @ Zoniz) și Dragoș Andronic ( Inginer, Antreprenor și Product Manager @ 8×8).

Mircea Vădan co fondator Cluj Startups Startups Program Manager How to Web

Pe lângă training-uri, participanții au avut șansa să discute cu antreprenori de succes, să învețe din experiențele acestora și să primească feedback și îndrumări la ideile lor de start-up. Invitații din acest an au fost Ovidiu Negrean (Chief Executive Bee, Entrepreneur & Startup Advisor), Erik Barna (fondator și CEO @ Life Is Hard), Antonio Éram (CEO @ NETOPIA mobilPay), Lucian Cramba (CEO @ FastOrder) și fondatorii Approd.ro.

În timpul evenimentului, focusul nu a fost numai pe activități de natură profesională, ci și pe activități de recreație, seri de socializare, activități de teambuilding și networking.

Printre aceste activități amintim și degustarea de vin pusă la dispoziție de domnul Mihail Manolache și atelierul de pictură susținut de doi tineri artiști, Mihai Toșa și Ioana Iacob. Cea de-a doua zi #defineSchool 2017 a fost petrecută explorând împrejurimile și închegând echipa prin intermediul unor jocuri de teambuilding.Lasă un răspuns

Site creat de