Din Zona

Cea mai bună pensiune din ţară este la Cluj

la mesteceni bun e1445861651755

ANTREC România şi Revista Vacanţe la ţară au decernat premiile Margareta de Aur pentru activitatea pensiunilor în anul 2014. Evenimentul s-a desfăşurat vineri în incinta Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” din capitală. La fel ca şi anii trecuţi, şi în cadrul celei de-a XI-a ediţii, accentul a fost pus pe rezultatele proprietarilor de pensiuni în menţinerea unui nivel ridicat a calităţii serviciilor din turismul rural. Au fost recompensate rezultatele obţinute în păstrarea, evidenţierea şi promovarea datinilor locale, identitatea gastronomică regională, posibilităţi de agrement, amenajarea grădinii etc. Festivalurile marca ANTREC au fost, de asemenea, premiate.

Ca noutate, la ediţia din acest an au fost premiate pensiunile, organizaţiile şi persoanele implicate în fenomenul turistic care au oferit veritabile experienţe de vacanţă, scrie travelromania.ro.

 

Marele Premiu Margareta de Aur: Pensiunea La Mesteceni, Sălicea, Cluj – doamna Ioana Oprea

La doar 20 de minute de Cluj Napoca, pensiunea La Mesteceni vă pofteşte într-o oază de linişte, în inima naturii. Pensiunea dispune de 10 camere de cazare, 8 cu 2 paturi single şi 2 cu pat matrimonial. Restaurantul pensiunii oferă atât delicii culinare tradiţionale, cât şi specialităţile casei. Meniul variat şi savoarea deosebită a preparatelor gastronomice se pliază pe gusturile fiecărui oaspete. În curtea generoasă a pensiunii spaţiile destinate celor mici sunt dotate cu jocuri şi jucării menite să facă cât mai interesantă şi plăcută şederea. Locurile de joacă din incinta pensiunii La Mesteceni sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, respectiv 4 şi 12 ani. Mini terenul de sport este amenajat cu spaţii în cadrul cărora se pot practica următoarele sporturi: tenis cu piciorul, baschet, minifotbal. Pensiunea La Mesteceni vă oferă o piscină pentru adulţi şi una special amenajată pentru copii, ambele fiind încălzite cu panouri solare.Lasă un răspuns

Site creat de