IT

Cea mai mare platformă de programare din România s-a alăturat protestului pentru autostrăzi

Cea mai mare platformă de programare din România s-a alăturat protestului pentru autostrăzi

Wellcode.ro, cea mai mare platformă de învățat programare din România, s-a alăturat astăzi mișcării „România vrea autostrăzi”.

Platforma, care în prezent are 50.000 de utilizatori, și-a întrerupt activitatea în 15 martie, de la ora 15, timp de 15 min.

NU vrem să încurajăm tăcerea, care duce la perpetuarea neregulilor din țara noastra. Pe langa contributia in educatie pe care o oferim zilnic, azi vrem sa contribuim la aceasta miscare si sa transmitem un mesaj clar: „România vrea autostrăzi”🛣 #șîeu 🇷🇴” este mesajul publicat de tinerii fondatori pe pagina de facebook, făcând referire la mesajele de încurajare a progresului în educație transmise de ei pe social media, dar și în video-urile de pe canalul de youtube Wellcode.

Platforma wellcode.ro a luat naștere în 2017 din dorința celor 2 fondatori de a crea o mișcare pentru educație de calitate. Petru Trîmbițaș și Bianca Costin au lucrat la Google și Facebook și sunt implicați de peste 8 ani în educația tinerilor în programare. Văzând că lucrurile în educația de stat sunt departe de a fi ideale, cei doi au decis să ia lucrurile în propriile mâini și au fondat în 2016 inițiativa Learnhouse, urmată imediat de WellCode.

La Learnhouse, ne doream să îi ajutăm pe tineri să ajungă mai aproape de visele lor și am avut tineri care prin muncă au dobândit rezultate excepționale la concursuri și olimpiade școlare. Am început WellCode pentru a ajunge la și mai mulți tineri, din toate orașele țării, care acum puteau intra de acasă pe internet să învețe„.

Cei din echipa WellCode vor să transmită ideea că schimbarea pleacă de la fiecare în parte, iar ceea ce face un individ azi ar putea avea un impact pentru România de mâine.Lasă un răspuns

Site creat de