De Vazut

Ceasul Seiko – o scurtă istorie a mărcii japoneze

ceas seiko

Dacă ar trebui să alegem cei mai iconici și cunoscuți producători de ceasuri din lume, ceasul Seiko s-ar afla cu siguranță în fruntea selecției noastre. Această fabrică japoneză nu este doar unul dintre cei mai mari inovatori din industria de ceasuri, ci și una dintre cele mai vechi case de ceasuri cunoscute comercial. În prezent, Seiko Presage, Solar și colecțiile de succes Prospex foarte cunoscute sunt doar o fracțiune din ceea ce a produs marca de-a lungul istoriei sale lungi.

În legătură cu acest producător, nu trebuie să uităm nenumăratele priorități și inovații cu care brandul a îmbogățit lumea ceasurilor. Faimosul ceas de scufundări Seiko și tehnologia de acționare a ceasului (futuristă) numită Spring Drive sunt doar vârful aisbergului imaginar din opera inginerilor japonezi. Cu toate acestea, vă puteți bucura și de o selecție de modele interesante din gama actuală.

SEIKO. Cinci litere care înseamnă fiabilitate. Și asta: calitate. Japonia. Tehnologie avansată. Tradiție și istorie. Un vis al unui tânăr de 22 de ani care s-a împlinit. Și se numea Kintaro Hattori.

De ce un ceas Seiko înseamnă mult mai mult pentru clienții săi decât orice alt brand japonez?

SEIKO este marca japoneză numărul unu de ceasuri din toate punctele de vedere și absolut incontestabil. Fiabilitatea, trecutul său istoric și munca puternică și persistentă, care este recunoscută și apreciată mult mai mult decât un produs mediu în Orientul Îndepărtat, nu numai în țara sa de origine, ci pe toate continentele, dar mai ales în Europa. Toate acestea reușind să creeze valoare în gama de prețuri accesibile, în mijlocul terenului, în cercurile superioare și în segmentul de lux.

SEIKO este mândru de tradițiile, istoria, inovațiile, rolul său în ceasornicarie și branding. Poate singura marcă de ceasuri care afișează același nume de marcă pe ceasurile sale cu prețuri modeste și pe modelele de lux de ultimă generație – cu credință, mândrie și modestie incredibilă.

Astfel, ceasurile SEIKO nu sunt doar accesorii pentru folosință zilnică a oamenilor obișnuiți la ținute sportive, ci și accesorii pentru ținute elegante și ocazii speciale, festive, deoarece selecția bogată este dedicată diferitelor modele și familii pentru diferite stiluri și situații de viață.

Poziția de lider de neclintit a SEIKO, acuratețea și fiabilitatea ceasurilor SEIKO sunt doar pentru cei care prețuiesc profesionalismul japonez mai presus de orice, genul de tehnologie care nu își permite nici cea mai mică greșeală. Așa cum radiază un adevărat ceas elvețian, la fel și un ceas SEIKO emană o credință japoneză, încredere, o cultură care se respectă, dar și lumea europeană pe care a cucerit-o acum.

Un ceas SEIKO înseamnă mult mai mult pentru clienții săi decât un produs anual de la un brand de modă trecător; un ceas SEIKO nu este pentru câteva luni sau câțiva ani, el servește persoana care l-a ales foarte mult timp dacă este în mâini atente. Pentru că în timp, între un ceas SEIKO și proprietarul său se va forma o legătură strânsă care poate dura pentru totdeauna.

Catalogul de ceasuri SEIKO începe cu modele promoționale, și apoi continuă cu seria Standard, dar se arată adevărata față a mărcii în colecțiile Elite, care se deosebesc și prin structuri, soluții speciale și stil:

Modelele STANDARD cu produse la prețuri accesibile și varietate sunt accesoriile purtării de zi cu zi, PROSPEX este un ceas obișnuit pentru cei mai pretențioși, PRESAGE reprezintă eleganța clasică, PREMIER oferă o eleganță modernă, contemporană, deosebită și unică, iar SPORTURA reprezintă dinamism, culori, viteză.

Găsiți ceasuri Seiko în webshopul Timestore.ro pentru toate gusturile.Lasă un răspuns

Site creat de