De Vazut

Ceasuri Casio originale cu un preț accesibil se găsesc online

japora.ro

Modelele de ceasuri Casio sunt în prezent tot mai căutate în întreaga lume datorită performanțelor excepționale pe care le au.

Nimeni nu și-ar fi imaginat în 1946, nici măcar Tadao Kashio  – fondatorul firmei Casio Computer, că acest brand va fi unul cu notorietate inclusiv în domeniul ceasurilor de lux.

După rezultatele excepționale obținute în domeniul producerii de calculatoare electronice, intrarea în lumea selectă a fabricanților de ceasuri a fost aproape o normalitate.

Acest fapt s-a petrecut și datorită faptului că s-a trecut în materie de ceasuri de la mecanismele mecanice la cele pe bază de cuarț.

În prezent, indiferent că vorbim de un ceasuri Casio bărbătești sau de ceasuri de damă, aceste accesorii sunt extrem de complexe și au mult mai multe funcționalități, decât acelea de a arăta acelora ce le poartă ce oră este.

Și cine putea ca să fabrice cu mai multă abilitate ceasuri cu mecanisme pe bază de cuarț decât un producător de calculatoare electronice?

Totuși, lucrurile nu au mers deloc simplu. Industria de ceasuri japoneze s-a impus destul de greu pe piața mondială în a doua jumătate a secolului trecut, în condițiile în care existau deja branduri de ceasuri cu mare vechime, cu mulți fani pe plan internațional.

Compania Casio a considerat că dacă vrea să reușească în această lume exclusivistă va trebuie să aducă ceva în plus ceasurilor pe care le produce.

Așa se face că a lansat în anul de grație 1974 un ceas computerizat care avea și funcția de a arăta privitorului inclusiv câte zile au mai rămas dintr-o lună. Acest AMR a fost decisiv pentru clienți, pe lângă funcțiile principale de afișare a orei, minutelor, secundelor, AM/PM, datei și a unui calendar automat.

De atunci ceasurile Casio se tot perfecționează, durabilitatea lor devenind deja proverbială.

A fost un drum lung până în prezent, când până și ceasurile de damă arată cu totul original.

Casio Baby-G MSG-400G-1A2ER G-MS, spre exemplu, pare un hibrid desprins din filmele SF care are un afișaj dublu, analogic și digital, un mecanism pe bază de cuarț, o rezistență la apă de până la 10 atmosfere, geamul realizat din cristal mineral, iar carcasa din oțel inoxidabil placat ionic și rășină.

Ce funcții are acest model de ceas de damă Casio?

O mulțime!

Alarmă, bip la ora fixă, arătătoare fosforescente, dual time, iluminare, ora pe glob, rezistență mare la șocuri, temporizator, ton la acționarea butoanelor, ora indicată în format de 24 h etc.

Iar faptul că se poate comanda online de către clientele din România, de pe un site de profil autohton la un preț bun este un argument pentru achiziția lui de oricine vrea un ceas cu totul special. unde se împletește fericit tradiționalul cu post-modernitatea în materie de ceasuri.Lasă un răspuns

Site creat de