De Vazut

Cei mai buni jucători de Hearthstone din lume vin la DreamHack Bucharest 2016

hearthstone pgl

Lista de vedete care participă la PGL Bucharest Tavern Tales 2016, turneul de Hearthstone cu premii de 25.000 de dolari de la Dreamhack Bucharest 2016, include unii dintre cei mai buni jucători ai momentului și trei comentatori celebri.

Începând de vineri, 16 septembrie până duminică, 18 septembrie, Sala Polivalentă din București va fi gazdă pentru unul dintre cele mai importante turnee de Hearthstone ale toamnei. Acesta va aduce la un loc 14 jucători invitați și 2 români, câștigători ai turneului național de calificare.

Vizitatorii DreamHack Bucharest 2016 vor avea ocazia să urmărească ultima ediție a turneului PGL Tavern Tales din acest an în standul partenerului HP, în cadrul unei zone de viewing unde se va transmite live pe un ecran seamless HD de 5m x 2,3m. De asemenea, mii de spectatori din întreaga lume vor avea la dispoziție transmisia în limba engleză de pe canalul twitch.tv/pgl_hs.
Jucători invitați:

Radu “Rdu” Dima – România
Frederik „Hoej” Nielsen – Danemarca
Sebastian „Xixo” Bentert – Germania
Jan „Ek0p” Palys – Germania
Petar „Gaara” Stevanovic – Germania
Simon “Crane” Raunholst – Danemarca

Nicklas „Tessin” Dittmer – Danemarca
Stanislav „StanCifka” Cifka – Cehia
Adrian „Lifecoach” Koy – Germania
Thijs „Thijs” Molendijk – Olanda
Esteban”AKAWonder” Serrano – Spania
Jan „SuperJJ” Janßen – Germania

Jon „Orange” Westberg – Suedia

Aleksandr „Kolento” Malsh – Ucraine

Jucători români calificăți:

Vlad “Angeloshaggy” Dumitru

Cosmin “Drujbanul” Panfil – reprezentantul României la Campionatul Mondial IeSF 2016, Jakarta.

Comentatori:

Marcin „Gnimsh” Filipowicz – Poland

Jakub „Lothar” Szygulski – Poland

Alex “Raven” Baguley – Marea Britanie

Program

Turneul va debuta vineri, 16 septembrie, la ora 10:30, cu etapa grupelor, în urma căreia opt jucători se vor califica în fazele superioare. Finala turneului se va disputa duminică, 18 septembrie, începând cu ora 17:30. Programul complet al turneului este disponibil pe dreamhack.ro și pe hs.pglesports.com.

Când nu se înfruntă între ei cu vrăji și creaturi fantastice, jucătorii vor testa sistemele OMEN by HP.

Desktopurile HP OMEN X reprezintă cea mai bună opțiune pentru a obține performanță în jocurile și aplicațiile VR. Ca atare, participanții turneului vor avea parte de încleștări titanice pe tărâmurile virtuale puse la dispoziție prin intermediul HP.

Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.

Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).Lasă un răspuns

Site creat de