Timp liber, Important

Cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 2000 vin la We Love Retro

we love retro 2000

După șase ediții de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, lansează un nou Retro Party cu muzica anilor 2000, pe 9 mai la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Dacă până acum ne-am distrat pe muzica anilor 90’ la We Love Retro, anul acesta vom retrăi și cea mai tare experiență retro a anilor 2000 la We Love Retro Ediția 2000’s.

Cine nu-și amintește cât de faini au fost anii 2000? Cum ne distram până dimineață în discoteci pe hiturile care dominau topurile muzicale și pe care le fredonam cap-coadă! Și acum știm versurile, normal! Cum erau concertele artiștilor, cu apariţii excentrice pe scenă și nelipsitele mișcări de dans, care au molipsit pe toată lumea? Un lucru e clar, în această perioadă au apărut trupe care au lansat melodie după melodie, dar care au reușit să ne cucerească inimile.

We Love Retro Ediția Anilor 2000 ne va întoarce în timp într-un show incendiar, în care ne vom distra până dimineață pe cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă!

LINE UP We Love Retro 2000

T.A.T.U Feat Julia Volkova este cea mai de succes trupă, din toate timpurile, cunoscută pentru hiturile: All The Things She Said, Not Gonna Get Us și All About Us. Artista Julia Volkova va pregăti un show incendiar.

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea. Alte hituri de senzație:  Kusha Las Payas, Un Blodymary.

Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you şi It Feels So Good. Alte hituri de senzație: Can’t Make Up My Mind, Alive

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 Pump It Up!, care a ajuns în top 10 în toată Europa.  Alte hituri de senzație: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.

DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp..

Fly Project este una din cea mai de succes trupă românescă, care a debutat în anii 2000.  Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania. Alte hituri de senzație: Sare, Lumea Mea, Cheyenne.

Vino să retrăiești atmosfera memorabilă a anilor 2000 și să dansezi până dimineață la cel mai tare Retro Party, We Love Retro! Cumpără-ți biletul din timp, stocul este limitat!

Mai multe detalii pe: eveniment și http://weloveretro.ro

Bilete: https://www.entertix.ro/evenimente/4803/we-love-retro-anii-2000-9-10-mai-2020-bt-arena-sala-polivalenta-cluj-napoca.html și la Agenția de Bilete din cadrul Casei de Cultură a Studenților.Lasă un răspuns

Site creat de