Uncategorized

Cel mai mare experiment de Contact Vizual are loc la Cluj-Napoca

Cel mai mare experiment de Contact Vizual are loc la Cluj-Napoca

Cel mai mare experiment de Contact Vizual are loc la Cluj-Napoca, pe 15 octombrie, de la ora 18 in Parcul Central din Cluj-Napoca.

„Prin acest eveniment dorim ca oamenii din Cluj-Napoca să se alăture inițiativei mondiale și să îi ajutăm să redescopere umanitatea din ei, dar mai ales să realizeze că în ziua de azi trăim într-o societate unde fiecare persoană este izolată în mica ei lume plină de probleme zilnice, ajungând să uite cum este să ai cu adevărat contact cu o persoană. Menținând contactul vizual cu cineva, chiar și pentru câteva secunde poate să reprezinte o vulnerabilitate; nu degeaba se zice că ochii reprezintă oglinda sufletului.

Prea puţin timp, prea multe de făcut, mereu pe fugă şi mereu nemulţumiţi. Uităm de cei din jur, nu mai ştim ce este conexiunea umană şi cum se simte aceasta. Echipa Nefiresc doreşte să schimbe asta şi te invită la Cel Mai Mare Experiment Mondial de Contact Vizual din Cluj-Napoca!” au declarat organizatorii pentru Cluju`.RO.

Ce presupune acest ,,experiment”?

Presupune să împărţim un minut de contact vizual cu necunoscuţii aflaţi în jurul nostru pentru recunoaşterea conectivităţii umane în Cluj-Napoca! Acest eveniment face parte din “The World’s Biggest Eye Contact Experiment” în oraşe de peste tot din lume.

Totul se va întâmpla cam aşa: vor fi  afişe mari în engleză şi română care vor spune : “Unde este conexiunea umană?  Împarte un minut de contact vizual pentru a afla… “,  după care veţi observa câţiva oameni care stau jos şi vă aşteaptă să împărţiţi un moment de contact vizual. Această experienţa este una ce merită traită,iar filmările de la eveniment vor fi încarcate pe site-ul The Liberators International/Perth Australia pentru a fi incluse in editarea finală ce va include clipurile din toate celelalte oraşe.

„Alăturați-vă inițiativei, pe data de 15 Octombire, ora 17:00, locația evenimentului urmând să fie anunțată. Pentru a participa la eveniment va trebui să aveți la voi un strop de curaj și ceva confortabil pe care să stați (cuvertură cu 2 pernițe, scaun pliabil). Pentru a fi la curent cu detaliile despre eveniment, accesați pagina oficială a evenimentului, dar și pagina de Facebook a grupului “Nefiresc”.

Haideți să împărțim un minut de contact vizual cu acei necunoscuți aflați în publicul din jurul nostru pentru recunoașterea conectivitătii umane în Cluj-Napoca!” au adaugat reprezentantii grupului Nefiresc.

Inițiativa este organizată de grupul “Nefiresc”, un grup fondat recent. Echipa a luat naștere la București, dar acum s-a extins și la Cluj-Napoca. De ce denumirea de “Nefiresc”? Adjectivul este cea mai potrivită descriere a evenimentelor organizate până acum, evenimente precum “No Pants Subway Ride”, “Frozen Bucharest”, “X și O la metrou”, “Free Hugs” șamd. “Nefiresc” este o echipă de tineri care au ales să amintească oamenilor cum este să îți transformi viața în propriul parc de joacă și să ieși din cotidian, măcar pentru câteva minute.Lasă un răspuns

Site creat de