Uncategorized

Cel mai mare spital privat din Transilvania a investit 2 milioane de euro intr-un nou centru de diagnosticare

Exterior Spital Nova Vita e1448275901205

Centrul Medical Nova Vita, cel mai mare spital privat din Transilvania, a celebrat astăzi deschiderea noului său centru de imagistică medicală. Noua unitate de 300 mp, în valoare de 2 milioane EUR, a fost inaugurată de domnul Virgil Mailat, Administrator al Centrului Medical Nova Vita, și este dotată cu echipamente de diagnosticare imagistică inovatoare de la GE Healthcare.

Sistemul de imagistică medicală prin rezonanță magnetică Optima MR 450w GEM de 1,5 Tesla, scanerul pentru tomografie computerizată Optima CT 660 Spatial Enhaced de 128 secțiuni şi sistemul de radiografie digitală  Brivo DR-F, furnizate de GE Healthcare, vor fi utilizate pentru a oferi clinicienilor informații detaliate cu privire la diverse afecțiuni, cum ar fi tumorile, tulburările neurologice, bolile cardiovasculare și alte patologii.

În comparație cu echipamentele GE din generația anterioară, noile tehnologii oferă o serie de avantaje care permit centrului Nova Vita să răspundă viitoarelor cereri de servicii medicale din România şi să ajute clinicienii să ofere investigații de imagistică medicală de înaltă performanță pacienților lor, precum și acuratețe în diagnostic. Se estimează că, în fiecare lună, în jur de  600 de pacienți vor beneficia de îngrijiri medicale în noul centru.

Referindu-se la cea mai nouă investiție a centrului, dr. Dragoș Popa, Directorul medical al Nova Vita, a declarat: „ Suntem onorați și bucuroși că după 6 ani de activitate în domeniul medical am reușit să ne extindem paleta de servicii medicale prin investigațiile oferite în cadrul centrului de imagistică al Spitalului Nova Vita. Deschiderea noului centru de diagnosticare reprezintă un mare pas înainte pentru clinicienii şi pacienții spitalului şi este dovada angajamentului nostru de a trece la o abordare multidisciplinară axată pe pacient.

Totodată, aparatura modernă asigură pentru medicii examinatori o acuratețe foarte bună a imaginii și implicit o interpretare  și o descriere mult mai fidelă a zonei examinate. Datorită calității excelente a imaginilor oferite de aceste noi tehnologii, vom dispune de un instrument esențial în furnizarea de servicii medicale personalizate, de la detectarea afectiuniilor, până la a-i ajuta pe medici să evalueze şi să se orienteze spre o conduită terapeutică mai precisă în favoarea pacientului.”

Ne bucurăm că echipa de diagnosticare imagistică Nova Vita a ales tehnologiile GE Healthcare pentru centrul din Târgu Mureș,” a declarat Alexandra Munteanu, General Manager, GE Healthcare România și Republica Moldova. “GE Healthcare şi Nova Vita împărtăşesc opinia că noile dezvoltări tehnologice pot aduce mari avantaje atât pacienților, cât şi medicilor. Acum, locuitorii județului Mureş vor avea la dispoziție unele dintre cele mai noi inovații pentru diagnosticare timpurie şi monitorizare şi ne face plăcere să contribuim şi noi la aceste schimbări.”

 

Despre Nova Vita:

Centrul Medical Nova Vita și-a consolidat poziția pe piața serviciilor medicale și a devenit unul dintre cele mai mari spitale private din Transilvania, cu peste 150 de paturi.  Centrul și-a început activitatea medicală în luna iulie a anului 2008, înființând prima secție de îngrijiri paliative și terapii complementare din județul Mureș. În luna octombrie 2008 se deschidea secția de recuperare medicală. În urma investițiilor și extinderilor derulate în cursul anului 2009, își încep activitatea farmacia și laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 a demarat activitatea primei maternități private din județul Mureș și a secțiilor de chirurgie, cardiologie și radiologie intervențională. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm vizitaţi www.nova-vita.ro

Despre GE Healthcare:

GE Healthcare furnizează tehnologii şi servicii medicale transformaționale pentru a răspunde cererii tot mai mari de practici medicale mai accesibile, mai calitative şi mai diversificate în întreaga lume. GE (NYSE: GE) se axează pe ceea ce contează cu adevărat – oameni şi tehnologii de calitate, pentru a răspunde marilor provocări. De la imagistică medicală, software & IT, monitorizare şi diagnosticare pacienți, până la descoperirea de noi medicamente, tehnologii pentru produse biofarmaceutice şi soluții pentru creşterea nivelului de performanță, GE Healthcare ajută profesioniştii din domeniul medical să ofere pacienților servicii de cea mai bună calitate. www.gehealthcare.comLasă un răspuns

Site creat de