Timp liber

Cel mai mare TreasureHunt din Cluj-Napoca va avea loc pe 23 aprilie

TreasureHunt

Cel mai mare TreasureHunt din Cluj-Napoca va avea loc pe 23 aprilie, începând cu ora 10 și va consta în parcurgerea unui traseu care va avea 14 checkpoint-uri (puncte de control), echipele fiind nevoite să treacă de anumite probe pentru a descoperi care este punctul următor spre care trebuie să se îndrepte.

Concursul se va desfășura pe o distanță de 16.5 km, în orașul Cluj Napoca și va viza 14 obiective turistice ale municipiului. La fiecare punct de control echipele vor fi întâmpinate de voluntarii SEMA (Asociația Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness) care vor supraveghea îndeplinirea probelor. Echipele vor fi formate din trei membri și se vor baza pe indiciile descoperite pentru a completa traseul.

Concursul este unul contra cronometru, iar echipele care scot cel mai bun timp vor fi premiate. Probele sunt organizate în așa fel încât concurenții să poată câștiga timp. După îndeplinirea corectă a probelor echipele vor primi indiciul spre  punctul următor, iar dacă proba este îndeplinită într-un mod ingenios aceștia vor primi un bonus de timp.

SEMA își dorește să introducă un element inovator în cadrul acestui tresurehunt. Scopul nostru este acela de a transmite live prin intermediul Facebook-ului cele mai importante momente alte concursului. Vom selecta patru puncte de transmisie de pe traseu și vom înregistra în timp real tot ce se întâmplă în acestea, începutul concursului și festivitatea de premiere.

Ne propunem ca probele să fie atât de dificultate scăzută cât și mai ridicată pentru a da șansa fiecărui membru din echipă să își testeze abilitățile. Sarcinile le vor testa atât competențele fizice, cât și pe cele intelectuale prin intermediul unor jocuri atent alese de către organizatori” au declarat organizatorii pentru cluju.ro.

Taxa de participare este de 15 lei/echipa, iar fiecare echipă va avea 3 membri. Premiile totale sunt în valoare de 2000 de euro, iar echipa câştigătoare va fi recompensata cu 500 de lei.


“Treasure Hunt” este un proiect ce își dorește să stimuleze dorința de mișcare a studenților clujeni și să le antreneze cunoștințele privind obiectivele turistice importante din Cluj-Napoca, acestea bazându-se pe  spiritul competitiv, abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

Inițiativă a Asociației Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness (SEMA), proiectul își propune să stimuleze dorința studenţilor de a acumula noi cunoștințe într-un mod interactiv și distractiv.

 Detalii si inscrieri:

Câmpean Ioana Alexandra

Telefon: 0754 591 067

E-mail: campean.alexis@gmail.com

Pintilei Corina Mădălina

Telefon: 0758 539 260

E-mail: mada_pintilei@yahoo.com

Președinte: Condur Cosmin

Telefon: 074 511 3407

E-mail: condur.cosmin@gmail.comLasă un răspuns

Site creat de