De Vazut

Cel mai simplu mod de a închiria spaţii industriale în Cluj

spatii industriale cluj

In societatea moderna actuala, din ce in ce mai multe afaceri cauta sa se extinda si sa se dezvolte, de aceea majoritatea reprezentantilor business-urilor in care se desfasoara activitati industriale sunt nevoiti sa caute in mod constant spatii industriale de inchiriat Cluj. Aceste tipuri de spatii industriale pot fi gasite si online si inchiriate fara complicatii!

Spatiile industriale constau, in general, in hale cu suprafete de depozitare si de desfasurare a unei activitati substantiale si sustinute.

Parcuri industriale si hale de depozitare – oferta de inchiriere

Cele mai noi parcuri industriale aflate in dezvoltare se gasesc in Cluj Napoca, la cativa kilometri distanta de municipiu sau de aeroportul international. Aceste spatii industriale s-au dezvoltat in mod accelerat in ultimii zece ani, incluzand stocuri existente de zeci de mii de metri patrati de spatii industriale si mari ocupanti de renume national si international.

Inainte de inchirierea unui spatiu industrial, persoanele interesate trebuie sa fie sigure ca au acces facil cu autoturismul, ca au suficiente locuri de parcare si ca dispun de dotari importante, precum: rampa de incarcare, sistem de incalzire, de sprinklere, laminatoare, sistem de iluminare, ventilatoare cu detectoare de fum, usi pentru acces auto, platforma pentru accesul tirurilor, paza si supraveghere video.

Inchiriere spatii industriale pentru depozitare vs. spatii industriale pentru productie

Spatiile de depozitare trebuie sa fie suficient de mari pentru ca dezvoltatorii industriali sa isi poata depozita marfurile in conditii de deplina siguranta. Clientii trebuie sa ia in calcul pozitia geografica, conditiile de stocare, conditiile de siguranta, serviciile conexe care pot facilita activitatea economica, precum si posibilitatea infiintarii unui birou in hala destinata depozitarii, existenta grupurilor sanitare, a serviciilor bancare si de catering.

Spatiile industriale pentru productie, pe de alta parte, trebuie sa asigure conditii optime pentru desfasurarea activitatilor, avand in vedere calificarea resurselor umane, ramurile industriale si resursele de materii prime. In general, oamenii opteaza pentru inchirierea spatiilor industriale pentru productie in domenii precum electronica, electrotehnica, tehnica de calcul, constructii de masini, fabricarea mobilei, industria alimentara, sudura, iar lista poate continua.

Inchiriere spatii industriale: dimensiunea potrivita in functie de marimea afacerii

Parcurile industriale din Cluj se numara printre cele mai performante, mai moderne si mai bine plasate parcuri industriale din tara, cu spatii de depozitare de dimensiuni mici si mari. Pe langa depozitele si spatiile amenajate pentru zona industriala a business-urilor mari, acestea ofera, in aceleasi conditii de calitate, si depozite mici si foarte mici, pentru zona personala sau a afacerilor mici si medii, care au nevoi de depozitare reduse, dar sunt la fel de importante.

Persoanele juridice pot lua in calcul inchirierea unui spatiu industrial pentru depozitarea unor echipamente sau a unor elemente de care nu au nevoie sau pe care nu le folosesc in mod curent, in timp ce in cazul afacerilor mici, oferta spatiilor de depozitare cu dimensiuni adaptabile este perfecta de ambele parti: clientul plateste atat cat primeste, spatiile sunt curate si bine intretinute, accesul este facil si pot fi inchiriate atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu sau lung.

 Lasă un răspuns

Site creat de