Sport

Cele mai atractive bonusuri de cazino în 2022

Top bonusuri oferite de cazinouri în 2022

Iată că tocmai am spus la revedere anului 2021, un an plin de provocări neașteptate, dar și de împliniri pe măsură. Pentru jucătorii la cazino și operatorii care activează în acest domeniu, a fost un an prosper și inovator, grație evoluției din ce în ce mai accentuate a pieței jocurilor de noroc.

Și în 2022, acest trend nu dă semne că s-ar opri, ci din contră – operatorii promit deja o serie de bonusuri și promoții atractive pentru noii jucători. Iar, după cum probabil intuiești deja, bonusurile reprezintă un factor cheie în alegerea unui cazino pe care să te înregistrezi. Iată care sunt cele mai importante oferte în 2022 și ce beneficii ai dacă profiți de ele chiar azi:

#1 Rotiri gratuite fără depunere

Dacă ești fan păcănele ca la aparate, avem vești extraordinare pentru tine în noul an – ofertele cu rotiri gratuite fără depunere pot fi revendicate la zeci de cazinouri online licențiate din România. De exemplu, Superbet oferă frecvent rotiri gratuite la sloturi populare ca Sizzling Hot Deluxe sau Lucky Lady’s Charm Deluxe. Promoții similare pot fi găsite ocazional și pe alte platforme ca Vlad Cazino, Maxbet sau Getsbet.

Iar, dacă ești începător și nu știi cum funcționează această promoție, îți explicăm noi pe scurt – operatorul de cazino îți oferă un număr de runde gratis la un anumit slot online sau la mai multe de la același dezvoltator (în medie între 50 și 100). După ce îndeplinești cerințele de rulaj specificate, poți retrage câștigurile în bani reali. 

#2 Bonusul de bun venit

imagine2

Denumit și bonus de sign-up sau bonus la prima depunere, această promoție este nelipsită de la orice cazino mare din România. Ce diferă este cuantumul bonusului și în ce constă acesta. De exemplu, cazinouri ca MagicJackpot și Maxbet oferă pachete de bun venit dacă realizezi mai multe depuneri succesive, în timp ce operatori ca PokerStars oferă un singur bonus, acordat la prima depunere.

Pentru a revendica un bonus de sign-up, tot ce ai de făcut este să realizezi depunerea minimă specificată de platformă (ex: 30 RON, 50 RON) și să îndeplinești cerințele de rulaj. Cel mai frecvent, cazinourile îți vor dubla primul depozit și vor adăuga și alte beneficii dacă devii client – rotiri gratuite sau cashback.

#3 Programe de loialitate

Orice business înțelege importanța atragerii de noi clienți, însă, în egală măsură este esențial să îi păstrezi pe cei existenți. Cazinourile mari au înțeles și ele acest lucru, așadar, alături de bonusurile pentru nou-veniți, găsim și o ofertă de nerefuzat pentru clienții fideli – programele de loialitate.

Odată ce devii membru, fiecare pariu în bani reali plasat pe platformă la diverse jocuri de cazino (sloturi, blackjack, baccarat) îți va aduce un număr de puncte de loialitate ce pot fi convertite în bani cash, vacanțe, telefoane sau alte facilități. Câteva cazinouri din România cu programe de loialitate atractive sunt PokerStars (Stars Rewards), 888 (888 Club) și Netbet (Clubul Jucătorilor).

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.Lasă un răspuns

Site creat de