Social & Cultura

Cele mai bune perdele pentru stiluri de interior moderne

Cele mai bune perdele pentru stiluri de interior moderne

Stilul modern este unul dintre cele mai interesante tipuri de decorațiuni interioare. Oamenii cred că este fie prea gol și plictisitor, fie găsesc libertate în simplitatea sa. Indiferent de tabăra în care aterizați, stilul modern cu siguranță ajută la reducerea opțiunilor atunci când vine vorba de perdele.

Există mai multe stiluri de bază de perdele moderne. Fiecare are propriul scop și unele nu vor arăta la fel de bine ca altele în spațiul dvs. Dar odată ce găsiți alegerea potrivită de perdele moderne, vă puteți seta energiile de decorare contemporană pentru lucruri mai mari și mai bune.

Moduri moderne de a selecta perdele

1. Optați pentru un alb complet

Gândindu-vă la elementele de bază ale decorării moderne, este evident că vă sprijiniți foarte mult pe alb și negru în toate deciziile dvs. de decor. Albul este cu siguranță o alegere bună pentru perdelele pentru ferestre din mai multe motive. În primul rând, sunt clasice și se vor potrivi cu orice și cu tot ceea ce folosiți pentru a vă decora casa. Doi, fiind albe, vor aduce în casa ta acel confort pe care îl aduc toate perdelele, în timp ce vor sta mai degrabă la vedere pe fereastră. Trei, puteți găsi cu ușurință perdele albe în mai multe texturi diferite. Așa că, dacă preferați perdelele transparente, le puteți găsi pe cele albe la prețuri rezonabile.

2. Păstrați eleganța cu negru

Preferați să mergeți pe culori mai întunecate cu perdelele? Negrul este cu siguranță o opțiune pentru perdele moderne. Dar partea frumoasă la perdelele întunecate este că culoarea nu este imediat evidentă. Perdelele de culoare închisă vă permit să alegeți un albastru profund sau un verde umbros fără a face o declarație de culoare în camera de zi. De asemenea, sunt bune pentru dormitoare, deoarece țesătura întunecată va capta orice lumină exterioară, ajutându-vă să vă odihniți mai bine noaptea.

3. Bucurați-vă de griul neutru

La fel ca și albul, griul este o culoare neutră minunată care se va potrivi întotdeauna cu celelalte decoruri din camera de zi. Dacă stilul dvs. modern tinde spre atingeri mohorâte, perdelele gri vor amplifica acest efect cu vârf și îndesat. În plus, fiind o altă culoare clasică, vă va fi ușor să găsiți o pereche sau două de perdele moderne gri pentru ferestre.

4. Perdelele în două sau trei tonuri color block sunt la modă

Poate că nu vă puteți decide ce culori ar fi cele mai bune în casa dvs. Aveți noroc. Perdelele pentru ferestre color block sunt cu siguranță o opțiune în decorarea modernă. Fie că alegeți perdele moderne în două tonuri în nuanțe clasice sau adăugați o culoare vibrantă pentru a scoate în evidență tonurile complementare, stilul color block va aduce un anumit interes spațiului dvs. și vă va permite să schimbați decorul mult mai ușor.

5. Jaluzelele sunt cele mai bune din ambele lumi

Unii dintre voi sunt probabil reticenți în a vă lua perdele moderne, pentru că vă place aspectul de fereastră goală, dar uneori trebuie să aveți ceva. Așa că, înainte de a arunca varianta cu jaluzelele, gândiți-vă bine. Jaluzelele pot fi foarte elegante atunci când sunt gri. Le puteți trage în sus pentru a da iluzia unor ferestre fără perdele în timpul zilei și le puteți închide noaptea pentru intimitatea dorită. Este o opțiune deosebit de bună pentru orășenii care trebuie să aibă perdele de ferestre, dar nu pot suporta perdelele în sine. Așadar, fie că alegeți jaluzele romane sau storuri, nu vă îngrijorați de efectul lor asupra casei dvs. moderne.

6. Mixați panourile de perdele

Pentru cei care se decid să opteze pentru o perdea completă în locul unei jaluzele, nu vă fie teamă să mixați panourile de perdele. Uneori, cumpărarea a patru bucăți dintr-un panou de perdele și două din altul care să se potrivească la mijloc poate crea un profil de culoare grozav într-o cameră.

7. Alegeți un imprimeu modern

Doar pentru că vreți să aveți o cameră modernă nu înseamnă că trebuie să fie complet lipsită de imprimeuri! Înseamnă pur și simplu că va trebui să vă alegeți modelele cu mai multă atenție. În revistele de design, se evidențiază alegerea perdelelor care sunt de o culoare simplă, dar cu un model mic aproape de partea de sus. Acest model poate fi apoi asortat cu mobilierul sau poate pur și simplu adăuga o notă frumoasă unei camere moderne de culoare solidă. Nu uitați să nu o luați razna cu culorile și să vă limitați la o paletă mai neutră, care este pur și simplu accentuată cu imprimeuri.Lasă un răspuns

Site creat de