Social & Cultura

Cele mai frumoase 5 cărți pentru copii de la LIBREX, pe care le poți dărui de Crăciun

carti de craciun pentru copii

Pregătirile pentru Crăciun au început în mod oficial și probabil te gândești și tu la cadourile pe care le vei dărui celor dragi și în special la cadourile pentru cei mici. Pe lângă jucării, dulciuri, hăinuțe și alte lucruri necesare și cadouri mult dorite, îți recomandăm să pui sub brad și cele mai frumoase carti pentru copii de la LIBREX, pe care le poți comanda online. În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci dintre acestea, pe care copiii le vor îndrăgi cu siguranță! Sunt cărți speciale, ideale pentru această perioadă a anului!

Îndrăgita autoare Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută și sub numele de Prințesa Urbană (datorită blogului său) ne încântă cu o nouă carte din seria Mami și Tati se poartă ciudat. Este vorba despre volumul Mami și tati se poartă ciudat de Craciun. Așa cum spune și autoarea, după ce veți citi această carte alături de cei mici, veți aprecia mai mult tradițiile de Crăciun. În carte sunt descrise întâmplări amuzante ale părinților lui Micuț, care împodobesc ficusul în loc de brad, în ziua de Crăciun merg la piscină, Moș Crăciun ia cadouri, nu aduce și multe altele. O carte savuroasă, la care toată lumea va râde.

Tot dintr-o serie de cărți superbe face parte și următorul titlu: Pernuța speriată și teribila intalnire cu Moș Crăciun, de Diana Tivu. Cartea prezintă atmosfera de dinainte de Crăciun, mai exact așteptarea Moșului. În camera lui Dănuț se vorbește numai despre Moș Crăciun, însă Pernuța nu știe cine este. La aflarea adevărului, Pernuța decide să îl pândească pe Moșul și să îl prindă în flagrant. Ce se întâmplă mai departe poți afla din această carte superbă, pe care cu siguranță o vei aprecia și tu, nu doar copilul tău.

Dacă îți plac poveștile clasice de iarnă și vrei să i le citești și copilului tău, dăruiește-i cartea Nopțile dinaintea Crăciunului, de Tony Ross. În acest volum, vei regăsi cele mai frumoase povești de iarnă, scrise de către Hans Christian Andersen, Charles Dickens, Frații Grimm, Kenneth Grahame, Louisa May Alcott, Oscar Wilde, Lev Tolstoi, Mark Twain, Eleanor Farjeon, Christina Rossetti, Norman Hunter și alții și ilustrate într-un mod spectaculos de Tony Ross.

Cine nu a auzit de Regatul de Gheață și de surorile Anna și Elsa? Dacă și copilul tău îndrăgește această poveste de la Disney, atunci sigur o să îi placă următoarea carte: Crăciunul cu Anna și Elsa. În carte sunt incluse o rețetă de prăjituri pentru Crăciun, o poveste despre festivalul sfârșitului de iarnă din Arendelle și cuprinde și instrucțiuni pentru decorațiuni și ornamente festive.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și Marea carte cu jocuri de Craciun, potrivită pentru toată familia. Cartea cuprinde 8 jocuri tradiționale de societate, în versiuni de Crăciun, ilustrate de Claudia Bordin. Este o carte superbă, pe care sigur o vor aprecia toți membri familiei.

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, nu uita că le poți comanda de pe LIBREX!

Photo by Lynda Hinton on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de