Social & Cultura

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru bebeluși

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru bebeluși

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an. Venirea lui Moș Crăciun și împodobirea bradului sunt doar câteva dintre tradițiile care aduc bucurie pe zâmbetele oricărui copil. Nici nu e de mirare, întrucât această perioadă este propice cadourilor, care mai de care mai atrăgătoare și interesante pentru cei mici. De aceea, dacă vrei să te pregătești din timp, descoperă cele mai frumoase idei cadouri bebelusi pentru craciun!

1. Cutiuță muzicală

Vrei să îi oferi bebelușului tău oportunitatea de a se bucura de cele mai frumoase și relaxante clipe? Alege o cutiuță muzicală de la magazinul tău favorit. În cazul în care nu ai unul, La Petite Armoire pune la dispoziție o gamă variată din care poți alege. De altfel, fiecare obiect regăsit pe site este și în stoc, ceea ce înseamnă că nu va trebui să aștepți zile sau săptămâni în plus pentru ca să fie actualizat. Mai mult, livrarea se poate face exact în aceeași zi pe teritoriul Bucureștiului, în condițiile în care comanda s-a plasat în intervalul luni-vineri. Unul dintre curieri va veni cu bicicleta și va livra jucăria dorită alături de o felicitare de hârtie, pe care o poți solicita gratuit și pe care poți așterne cele mai frumoase urări. Tot aici, la La Petite Armoire, descoperi și cea mai mare gamă de produse Moulin Roty din România.

2. Jucării potrivite vârstei

Industria jocurilor este luată cu asalt în perioada sărbătorilor, iar Crăciunul nu face excepție de la această regulă. Cei mai mulți dintre cei mici sunt efectiv topiți după orice jucărie pe care vor să o descopere și să o adauge la colecția pe care o au. De aceea, acestea intră și anul acesta în categoria celor mai importante cadouri pe care le poți alege pentru cei mici. Păpuși, mașinuțe, trenulețe și orice alt obiect de acest fel se numără printre preferate.

3. Prosop cu glugă

Dacă vrei ca Moș Crăciun să îi aducă bebelușului tău un cadou drăgălaș și practic, prosopul cu glugă intră cu brio în această categorie. Din acest motiv, îl poți alege din gama destul de variată, în funcție de animăluțul preferat și de culoarea dorită. În timp ce îi faci duș, bebelușul se va putea juca cu el sau doar să îl admire, aruncându-i o privire directă și curioasă. Mai mult, acest tip de cadou este rentabil și destul de accesibil, fiind o idee perfectă pentru perioada care urmează.

4. Lampa pentru cameră

Bebelușii se simt mult mai liniștiți și în siguranță atunci când în proximitatea lor există o sursă de lumină. Acest lucru se aplică inclusiv seara, atunci când lumina naturală este redusă și ei au nevoie de cea mai mare atenție. Nu de puține ori, bebelușii care au crescut cu o lampă de cameră s-au bucurat de un procent mai mare de relaxare, simțindu-se în siguranță oricând s-au trezit din somn.

Cele mai frumoase momente sunt cele în care îți vezi bebelușul radiind de fericire. Bucură-te de ele însă nu înainte de a achiziționa cel mai frumos cadou de Crăciun pentru micuțul tău!Lasă un răspuns

Site creat de