Din Zona

Cele mai iubite jocuri de cazino în Europa

Cele mai iubite jocuri de cazino în Europa

Jocurile de noroc există de când există și comunitățile în care oamenii conviețuiesc. Norocul și modul de a obține câteva câștiguri sau avantaje au venit natural de acum mii de ani și încă de atunci au apărut cele mai vechi jocuri de noroc. Dacă ne uităm acum în prezent, activitatea de pariere a ajuns în cazinouri, iar pe teritoriul Europei s-au decis favoritele. Despre ele vom vorbi în următoarele paragrafe. Haide să vedem împreună care sunt cele mai iubite jocuri de cazino din Europa.

Texas Holdem

Oriunde vei găsi un loc în care sunt plasate pariuri și sunt jucate jocuri de noroc, acolo vei avea și celebrele mese de Poker, dar nu orice Poker ci Texas Holdem. Holdem este cea mai populară formă de poker din lume. Primești două cărți, pariezi, iar de acolo totul ține de noroc și îndemânare. Câștigurile tale sunt influențate de modul în care gestionezi perechile pe care le-ai acumulat, iar în jocul de Poker, norocul este mereu inferior abilităților.Dacă ar fi să recomandăm o platformă unde să poți găsi jocuri de cazino de calitate, acestea ar fi multe, dar deocamdată suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite pe Superbet online.

Texas Holdem este unul dintre cele mai jucate jocuri de Poker din Europa, dar și din țara noastră. La nivel de continent, din toate jocurile de masă, Holdem-ul ocupă 20% dintre toate activitățile de pariere de masă. Data viitoare când nu vei reuși să găsești un loc la masa de Poker din capitalele Europei, să nu te întrebi de ce.

Blackjack

Blackjack-ul este apreciat pentru foarte multe motive, dar unul dintre ele este rapiditatea cu care decurge fiecare mână a mesei. Ești doar tu împotriva șanselor de câștig ale delearului fără niciun jucător care să influențeze norocul. Există mere la care se pot așeza mai mulți jucători, dar deciziile tale nu vor trebuie luate în consecința deciziilor acestora.

Blackjack este cel mai popular joc de cazino din toată lumea și implicit din Europa. Acest joc de cazino este ales atât de către jucătorii care caută să se distreze, dar și de către cei care caută să facă și profit.

blackjack

Keno

Loteria este jocul numerelor unde cei care au credință în norocul lor și în abilitățile de numerolog vor fi și cei care se vor bucura cel mai mult când va veni câștigul substanțial. Sigur ați auzit de variantele de loto Keno care pot fi găsite și pe Superbet online, dar și pe alte multe platforme de cazino din România.

Loteria Keno nu este altceva decât o modalitate prin care agențiile online și offline oferă un mod de a paria la loterie. Nu trebuie să mai aștepți pentru loteria națională care are doar 1 sau 2 extrageri pe săptămână ci poți participa la loteriile Keno care au extrageri la fiecare 5 minute. Cu puțin noroc, dacă prinzi un bilet din prima pe care ai pariat 10 RON, câștigul ar putea fi suficient de mare pentru a te putea juca toată ziua.

Barbut

Barbutul sau Craps este un joc destul de simplu în ciuda faptului că se prezintă ca fiind un joc destul de complex și suficient de greu de înțeles. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai iubite jocuri din Europa la ora actuală. Deși este un joc unde se pot realiza câștiguri destul de ușor, acesta poartă numele situației în care jucătorul pierde. Craps este runda pierzătoare când punctele acumulate de cele două zaruri aruncate însumează 2, 3 sau 12 puncte. Dacă nu ar exista jocul de Craps, cazinourile ar pierde din culoare, activitate și câștiguri. Craps-ul este și unul dintre cele mai simple și distractive jocuri dintr-un cazino atât offline cât și online, precum Superbet online.

barbut

Sloturi

Preferatele tale, dar și a tuturor pasionaților care sunt atrași de zgomotele atrăgătoare ale mașinilor de slot în momentul în care este realizată o linie câștigătoare. Sloturile au foarte multe forme, culori, regimuri de plăți și sunt produse de foarte multe entități de top din industrie.

Printre cele mai populare sloturi din Europa se numără: Book of Ra, Lucky Ladys Charm, Burning Hot. Nu sunt singurele, dar nu există jucător care să fi pășit într-un cazino fizic sau unul precum Superbet online, care să nu fi jucat vreodată unul dintre aceste sloturi.

Sloturile oferă grafică, oferă câte o răsplată de fiecare dată când câștigi, oferă jackpot-uri care se acumulează și vei primi mereu șansa de a mări sumele câștigate prin pariuri de dublaj sau runde speciale.

Concluzie

Jocurile care sunt cele mai iubite din Europa sunt foarte analizate de agenții care oferă servicii de pariere, deci cel mai probabil vei putea găsi toate jocurile din lista de mai sus pe majoritatea platformelor online de cazino din România. Ceea ce te interesează este să găsești jocul cel mai potrivit pentru tine și care să îți satisfacă nevoia de a juca la cazino. Mult noroc!Lasă un răspuns

Site creat de