Sport

Cele mai populare pariuri din baschet

Cele mai populare pariuri din baschet

Sunt o multime de sporturi pe care poti paria atunci cand te inregistrezi la o casa de pariuri online si totodata la fel de bogata este oferta si in agentiile fizice.

Cu toate acestea, majoritatea pariorilor aleg sa parieze pe fotbal. Decizia lor este usor de inteles, dat fiind faptul ca este de departe cel mai iubit sport din Romania dar si din lume, in general.

Cu toate acestea, exista si alte sporturi care merita toata atentia noastra, iar unul dintre ele este si baschetul. Despre acesta ne propunem sa vorbim si noi in randurile urmatoare.

Mai exact, iti vom prezenta cateva dintre cele mai populare pariuri din baschet. Astfel, daca ti-ai propus ca in viitorul apropiat sa pariezi mai des pe acest sport, articolul nostru sigur iti va fi de mare ajutor:

Cine castiga meciul de baschet

O optiune de pariere foarte populara pe baschet este pariul solist, adica acel pariu in care incerci sa ghicesti cine va avea scorul mai bun la final de meci. Altfel spus, va trebui sa alegi echipa castigatoare, egalul fiind exclus.

Sunt doar doua optiuni iar cel mai adesea sunt vizate si prelungirile asa ca trebuie sa ai numaidecat in vedere si acest aspect. Totusi, tinand cont ca nu exista optiunea egalului, sansele de a nimeri varianta castigatoare cresc in mod considerabil, asa ca este o varianta ce merita luata in calcul.

De asemenea, ar trebui sa ai in vedere totusi ca in cazul anumitor case de pariuri vei primi miza inapoi in cazul in care meciul de baschet se termina la egalitate. Drept urmare, ai putea cauta Betano pareri pentru a vedea daca si la ei este la fel.

Total puncte

Asa cum in fotbal se pariaza pe goluri, la fel in si in baschet se pariaza pe puncte. Asa ca vei avea doua optiuni la dispozitie: peste/sub x puncte. In functie de cat de strans se anunta meciul de baschet pe care vrei sa pariezi, casa de pariuri va stabili o linie anume, ce poate fi, de exemplu, de 162.5 puncte ori chiar mai mare.

Trebuie sa acorzi insa foarte multa atentie campionatului in care are loc acel meci de baschet pe care pariezi, care sunt echipele care joaca si totodata poti arunca o privire peste ultimele rezultate ale echipelor, pentru a-ti face o idee mai clara asupra numarului total de puncte marcate in general in meciurile jucate de ele.

Handicap asiatic

Chiar daca este un pariu mai complicat, de care fug majoritatea pariorilor incepatori, asta nu inseamna ca ar trebui sa faci la fel. Handicapul asiatic este un pariu grozav ce poate fi jucat la o multime de sporturi, inclusiv in baschet, iar asa se face ca este vorba despre o alta optiune foarte populara.

Ei bine, pariul tip handicap asiatic reprezinta o optiune grozava in cazul meciurilor dezechilibrate, in care acest pariu are practic rolul de a echilibra sansele.

Altfel spus, ii oferi echipei mai slabe un avantaj fictiv inainte de meci, iar astfel echipa mai buna pleaca cu un handicap fictiv, asa ca victoria va fi teoretic mai greu de obtinut. In acest caz si cota va fi mai buna, asa ca merita sa incerci si tu handicapul asiatic pe baschet.

Te vei convinge imediat ca este o optiune pe care merita sa o ai in vedere ori de cate ori pariezi pe un meci de baschet.

Prelungiri sau nu?

Un alt pariu pentru care pariorii opteaza adesea atunci cand joaca pe baschet este acela care vizeaza prelungirile. Va trebui sa mizezi daca meciul va ajunge in prelungiri sau nu, iar cotele sunt destul de bune in cazul in care vei miza ca un meci de baschet va avea si prelungiri.

Altfel spus, acest pariu este echivalentul pariului tip remiza si reprezinta un pariu pe care merita sa il joci macar din cand in, cel putin in momentele in care te simti inspirat.

Acestea sunt asadar cele mai populare pariuri din baschet. Sigur, oferta este mult mai bogata decat ai putea crede, insa fiind necunoscator al acestui sport, este mult mai recomandat sa incepi cu pariurile simple. Iar odata ce vei vedea mai multe meciuri de baschet si vei descoperi mai in detaliu acest sport, cu siguranta vei putea opta si pentru alte pariuri.Lasă un răspuns

Site creat de