Social & Cultura

Tu știi care sunt cele mai populare produse în care se regăsește și ceaiul verde? Descoperă lista noastră și află acum

Cele mai bune momente pentru a te bucura de un ceai verde delicios

Recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, dar mai ales, pentru beneficiile sale pe care le aduce atât corpului nostru, cât și pielii, ceaiul verde este inclus astăzi într-o serie de produse și băuturi. Cu originea în China și folosit de ani de zile în medicina tradițională, acesta a câștigat popularitate în întreaga lume, nu doar ca băutura delicioasă pentru dimineți perfecte, ci și ca ingredient în diverse produse alimentare, cosmetice sau suplimente.

Dacă ești curios și vrei să afli unde îl regăsim în zilele noastre, citește în continuare articolul nostru și descoperă lista pe care am făcut-o special pentru tine.

1.  Băuturi și alimente

După cum îi spune și numele, ceaiul verde se regăsește și sub formă de băutură. Acesta este de mai multe tipuri, Sencha sau Matcha, astfel încât să-l alegi pe cel potrivit pentru tine. Mai mult decât atât, dacă bei ceai verde, în funcție de tipul pe care îl alegi, acesta are un buchet de arome diferit: de la gust intens, până la o savoare delicată. Majoritatea persoanelor aleg să-l bea dimineața, pentru un boost de energie, de aceea, îl regăsim deseori și în meniul restaurantelor sau cafenelelor.

Mai mult decât atât, acesta este adăugat în smoothie-uri sau sucuri, deseori sub formă de pudră. Pentru aceste băuturi, varianta potrivită este Matcha, iar adăugarea unei cantități mici de pudră poate face smoothie-ul sau sucul tău unul delicios și fresh pentru dimineți de succes.

Dacă nu știai, ceaiul verde este un ingredient nelipsit și din bomboane sau gume de mestecat, datorită gustului aparte pe care îl are. Având în vedere tradiția japoneză care stă la baza ceaiului verde, acesta a devenit popular și în alimentele dulci precum: ciocolata. Majoritatea restaurantelor cu specific asiatic au adăugat ceai verde și în deserturi pentru a oferi o variantă răcoritoare clienților.

2.  Produse cosmetice și de îngrijire personală

Având în vedere faptul că produsele coreene și în principiu, cele din Asia, de îngrijire a pielii au devenit din ce în ce mai populare și preferate de către o mulțime de persoane, nu putem omite ceaiul verde ca componentă a acestora. Cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, găsim ceai verde pe eticheta cremelor, măștilor sau chiar a produselor de demachiere. Persoanele pasionate de skincare aleg cu atenție aceste produse și se ghidează în funcție de ingredientele folosite.

3.  Parfumuri și uleiuri esențiale

Dacă ești pasionat de parfumuri, atunci din colecția ta nu trebuie să lipsească parfumurile cu ceai verde. Acestea sunt apreciate datorită aromei proaspete și revigorantă pe care o oferă și care îți permite purtarea zilnică. Indiferent de sezon, un parfum cu ceai verde va fi mereu o alegere inspirată pentru a-ți oferi o senzație de vitalitate. Dacă ai un difuzor de arome, atunci trebuie să încerci uleiul de ceai verde pentru a-ți oferi o atmosferă relaxantă în propria locuință.

Dacă ceaiul verde se numără printre preferatele tale, te sfătuim să încerci o gamă largă de produse ce îl conțin și să nu te limitezi doar la băutura în sine. Mai mult decât atât, indiferent de ceea ce alegi, ai grijă ca acesta să fie din surse sigure și de calitate înaltă, pentru a te bucura de o experiență completă și unică.Lasă un răspuns

Site creat de