Uncategorized

Cele mai rezistente laptopuri

IT

Stiti care sunt cele mai ieftine laptopuri? Vom incerca o mica clasificare in cele ce urmeaza. Si de ce oare utilizatorii sunt interesati sa cumpere laptopuri foarte rezistente? Raspunsul este evident: pentru ca vor sa foloseasca laptopul pentru o perioada cat mai lunga de timp. Pentru ca nu vor sa ajunga la service laptopuri prea curand.

Cand va uitati dupa un laptop nou este evident ca va doriti un echipament care sa nu aiba nevoie de reparatii in urmatorii 2-3 ani. Fiabilitatea si performantele reprezinta principalele doua caracteristici care influenteaza cumparatorul atunci cand cumpara un laptop. Dar care sunt cele mai bune branduri in materie de laptopuri? Ce branduri de laptopuri ajung cel mai rar in service laptop?

Pentru a incerca sa va oferim un raspuns am verificat mai multe rapoarte bazate pe experienta utilizatorilor, dar sigur ca exista diferente intre acestea. Pana la urma este normal pentru ca fiecare om percepe diferit un brand de laptop. Chiar si atunci cand un utilizatori ne calca pragul la OnLaptop Bucuresti – service din sectorul 2, el stie cu ce echipament vine. Fie are foarte mare incredere in acesta si spune ceva de genul „Laptopul acesta este foarte fiabil, isi face treaba bine. E prima daca cand face probleme, dar eu sunt multumit de el”. Fie este foarte nemultumit de laptopul pe care il detine dar isi doreste sa-l repare pentru ca nu-si poate permite un model nou (el ar putea sa spuna ceva de genul „inca de la inceput laptopul acesta mi-a facut probleme. Merge ce merge si apoi iar pica, ori se blocheaza ori nu mai porneste. Nu stiu ce sa mai fac cu el. Se mai poate repara sau nu?”

Inainte de a spune care pare sa fie cel mai fiabil brand de laptopuri in opinia cumparatorilor, haideti sa ne referim putin la modelele de laptopuri. Asta pentru ca exista mai multe tipuri si nu se cade sa le judecam pe toate la fel. In primul rand vorbim despre laptopurile foarte mici, netbookuri, gen tableta. Acestea se remarca prin mobilitate si mai putin prin performanta. Dar unele sunt destul de fiabile si rezista in conditii diverse. Apoi exista laptopuri cu ecran de 13- 15″ si nu in ultimul rand laptopuri desktop replacement cu ecrane de 17 inch. Merita sa notam o observatie interesanta. Cu cat laptopul este mai mic, cu atat rata de defectiune pare a fi mai mare. Pana la urma daca gandim logic lucrurile par sa aiba sens. Netbookurile sunt atat de compacte si de inghesuite incat este aproape imposibil sa reziste atat de bine in timp. Ele intampina cel mai des defectiuni hardware.Lasă un răspuns

Site creat de