Timp liber

Celebra comedie „Take, Ianke și Cadîr” – duminică pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca

Take, Ianke și Cadîr

Celebra comedie „Take, Ianke și Cadîr” de VI Popa poate fi vazută duminică , 5 martie 2017, incepand cu ora 20.00 pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

Timp de 2h si 30 min publicul este invitat să redescopere o capodoperă a teatrului romanesc, acum în noua și excelenta interpretare a unei echipe de actori clujeni, să râdă la replici celebre și să se bucure de răsturnările surprinzatoare de situație, să plângă la finalul cu happy-end și să reconsidere ideea de Comunitate Europeană, imaginata aici de autor ca un model românesc de multiculturalitate, poate singurul viabil în lumea de azi.

Și daca acest model social – prin imperfecțiunile asumate – generează comedia, partea de melodramă necesară unui contrapunct artistic eficient vine – cum altfel – dintr-o surprinzătoare și foarte liberă reinterpretare a poveștii din „Romeo si Julieta” – dar… trebuie să vezi ca să o crezi!

În distribuție: Emanuel Petran (Take), Bacioiu Petre (Ianke), Ginuc Crisan (Cadîr), Bogdan Bob Radulescu (Ionel), Alexandra Tarce (Ana), Radu Largeanu (Ițic), Elena Ivanca (Safta) și Gigi Iordache (Strul).

Costume și decor: Hurghis Ana / Regia Chris Nedeea

Spectacol produs de Mario Dance Atelier”Lasă un răspuns

Site creat de